Μαρία Κίτσου για Δημήτρη Γκοτσόπουλο: “Είναι πολύ σπάνιο αυτό που έχουμε” (video)

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά και της εκπομπής “Το Πρωινό” βρέθηκε η Μαρία Κίτσου. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες” μπήκε στο πλατό χαμογελαστή και πιο ανανεωμένη από ποτέ, γεγονός που σχολίασε και η ίδια η παρουσιάστρια. 

Η Μαρία Κίτσου μίλησε αρχικά για την αλλαγή που έχει κάνει στη ζωή της, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει εντάξει στην καθημερινότητά της τη διατροφή και τη γυμναστική ενώ αποκάλυψε ότι πριν την έναρξη της καραντίνας έχασε 14 κιλά, τα οποία πήρε λόγω μιας ορμονοθεραπείας που έκανε.

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός επισήμανε ότι θαυμάζει τις γυναίκες και ότι ποτέ δεν έχει υπάρξει ανταγωνιστική με καμία. Στο ερώτημα της Φαίης Σκορδά γιατί αποφεύγει τις ζωντανές συνεντεύξεις, η ίδια απαντά ότι φοβάται την έκθεση και ότι θέλει να μιλάει μόνο για τη δουλειά της. 

Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει τη Μαρία Κίτσου για τη σχέση της με τον συνάδελφό της, Δημήτρη Γκοτσόπουλο, καθώς οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά.

“Με τον Δημήτρη είμαστε πολύ καλοι συνάδελφοι. Γνωριστήκαμε στις “Άγριες Μέλισσες”, κολλήσαμε αμέσως, δέσαμε… Τον θεωρώ πολύ δικό μου άνθρωπο, τον αγαπάω πάρα πολύ, τον θαυμάζω πάρα πολύ, με εμπνέει, με εμπνέει και η στάση του για τη ζωή και η στάση του για την τέχνη. Είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος με τρομερή ευγένεια, ευαισθησίες και ζωντάνια. Σου δίνει πολλή δύναμη η συντροφιά μαζί του! Τώρα οι ταμπέλες δεν με αφορούν. Είμαστε πάρα πολύ κοντά, είναι σπάνιο αυτό που έχουμε.

Το καλοκαίρι είχαμε πάει διακοπές μαζί, περάσαμε πολύ ωραία! Είναι ένας άνθρωπος, με τον οποίο μπορείς να κάνεις εξαιρετική παρέα. Έχει τρομερό χιούμορ… Είναι ιδανικός σε πολλά πράγματα. Νιώθω πολύ τυχερός που τον γνώρισα μέσα από τη σειρά και κολλήσαμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Κίτσου.

Δες το βίντεο:

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι καλοί φίλοι και συνάδελφοι.

 

Read More

And More