Μαρία Κίτσου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη “μάχη” της με την κατάθλιψη [video]

Η Μαρία Κίτσου βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show” και παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της μιλώντας μεταξύ άλλων για τη “μάχη” της με την κατάθλιψη. Η τηλεοπτική “Λενιώ” άνοιξε την καρδιά της στον γνωστή παρουσιαστή και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

“Η κατάθλιψη είναι κάτι που φεύγει, επανέρχεται, το πολεμάς, μαθαίνεις να ζεις τελικά με αυτό! Όταν μίλησα γι΄αυτό θέλησα πραγματικά να πω ότι όλοι περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές και βγήκα να μιλήσω ανοιχτά, για να παροτρύνω τους ανθρώπους να το παραδεχτούν καταρχάς στον εαυτό τους, μετά να ζητήσουν βοήθεια – γιατί το καλό που είχα εγώ ήταν ότι πάντα ζητούσα βοήθεια και δεν τα κρατούσα μέσα μου και αυτό με έσωσε. Όποιος αντιμετωπίζει μια ψυχική ασθένεια δεν χρειάζεται να φτάσει στο απροχώρητο… Μπορεί να μιλήσει, αν όχι σε κάποιους δικούς του ανθρώπους, σε κάποιον ειδικό. Όλα γιατρεύονται!

Πάντα αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κατάθλιψη, δεν περιμένεις κανέναν να στο πει. Υπάρχουν διαβαθμίσεις. Εγώ δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν με ευχαριστούσε τίποτα, δεν μπορούσα να κάνω ούτε μια χαρούμενη σκέψη, τα έβλεπα όλα μαύρα… Περίπου στα 17 πέρασα το βαρύ”.

Δες το βίντεο:

“Είμαι άνθρωπος που προσπαθώ να πιαστώ από το οτιδήποτε για να βρω τη χαρά, επειδή ξέρω πως είναι το σκοτάδι”, είπε μεταξύ άλλων η ταλαντούχα ηθοποιός.

Read More

And More