Μαρία Κίτσου: Οι δύο τούρτες για τα γενέθλιά της και η αποκάλυψη της ηλικίας της [video]

Στις 5 Αυγούστου η Μαρία Κίτσου είχε τα γενέθλια της, γεγονός που θέλησε να γιορτάσει με αγαπημένα της πρόσωπα.

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ANT1 “Άγριες Μέλισσες” αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της και φορτίζει τις μπαταρίες της, προκειμένου να επιστρέψει σε μερικές εβδομάδες ανανεωμένη στο Διαφάνι για τα γυρίσματα του νέου κύκλου.

Η γνωστή ηθοποιός έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, καθώς η επαγγελματική της ζωή βρίσκεται στην καλύτερη φάση της. Μπορεί πριν κάποιους μήνες η Μαρία Κίτσου να χώρισε από τον επί χρόνια σύντροφό της, Μίνωα Μάτσα, όμως η ίδια αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, μιας και θέλει να την προστατέψει από τη δημοσιότητα.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, λοιπόν, η τηλεοπτική Λενιώ διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι για καλούς φίλους, ώστε όλοι μαζί να γιορτάσουν τα 41 χρόνια ζωής της. Χαμογελαστή, ευδιάθετη και πιο ανανεωμένη από ποτέ η Μαρία Κίτσου έσβησε τις τούρτες γενεθλίων ενώ ευχαρίστησε μέσα από το προφίλ της στο Instagram όσους της ευχήθηκαν.

“Μέσα από την καρδιά μου σας στέλνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας! Με συγκινήσατε βαθιά! Να είμαστε καλά και ευτυχείς! Να δίνουμε και να παίρνουμε πολλή πολλή αγάπη αυτό εύχομαι σε όλους μας! Και να ζούμε με όλο μας το είναι!”, ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες το βίντεο:

Χρόνια πολλά!

Read More

And More