Μαρία Κίτσου: Ποζάρει με εορταστική διάθεση και φόντο το στολισμένο σπίτι της (pic)

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η Μαρία Κίτσου έχει δει την καριέρα της να εκτοξεύεται, καθώς ο ρόλος της στη σειρά “Άγριες Μέλισσες” έχει αγαπηθεί πολύ ενώ η ερμηνεία της έχει καθηλώσει το πανελλήνιο. Η ταλαντούχα ηθοποιός απολαμβάνει αυτή την περίοδο παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να βρίσκεται στο θέατρο και στην παράσταση “Το Τρίτο Στεφάνι”, μιας και τα θέατρα παραμένουν κλειστά εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊου.

Μπορεί οι καθημερινές υποχρεώσεις να είναι πολλές και τα γυρίσματα πολύωρα, όμως η Μαρία Κίτσου βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και για τα πράγματα που αγαπά. Συχνά, μάλιστα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media φωτογραφίες από την προσωπική ζωή της. Αυτή τη φορά, η Μαρία Κίτσου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από το στολισμένο σπίτι της. Η ίδια ποζάρει μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της και εντυπωσιάζει.

“Τέτοιες μέρες είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα θαύματα γίνονται πρώτα μέσα μας!Ελάτε να κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα μαγικά, πιστεύοντας στη μαγεία που μπορεί να προσφέρει ο καθένας μας!”, σημείωσε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More