Μαρία Κίτσου: «Τρία χρόνια τώρα έχουν γράψει τα τέρατα, θα κινηθώ νομικά»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κίτσου στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Κώστα Τσουρό. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά “Άγριες Μέλισσες” αλλά και τη θεατρική παράσταση “Τρίτο στεφάνι” μίλησε μεταξύ άλλων και για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς για την ίδια και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Πολλά ψέματα έχουν γράψει, πάρα πολλά. Κυρίως ψέματα έχουν γράψει. Αυτό με εξοργίζει. Πάνε να καρπωθούν την επιτυχία ενός ανθρώπου, πολλά αναξιόπιστα μέσα γράφουν ψευδείς ειδήσεις οι οποίες δυστυχώς μετά αναπαράγονται από πιο αξιόπιστες πηγές. Αυτό με λυπεί πάρα πολύ.

Σε αυτό που έχει βγει τελευταία, θα υπάρξει συνέχεια. Έχει βγει κάτι τελευταία που έχει ξεπεράσει τα όριά μου. Θα κινηθώ νομικά. Υπάρχουν κάποια θέματα που δεν τα πιάνεις. Σε ένα περιοδικό είχε εξώφυλλο: “η μάχη της Κίτσου με τη λευχαιμία”. To πήρα χαμπάρι πολύ καιρό μετά, μου το είπαν. Ήταν ένας πολύ πομπώδης τίτλος που σε κάνει να το αγοράσεις και μέσα στο άρθρο έγραφε ότι δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα μου που πέθανε από λευχαιμία. Πολύ ξεφτιλισμένα πράγματα.

Το δημοσίευμα για το οποίο θα πάω δικαστικά έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Ο κόσμος σίγουρα ενδιαφέρεται για την προσωπική ζωή των ατόμων που θαυμάζει αλλά όταν δεν υπάρχει κάτι να πούμε, τι να κάνουμε; Να κατασκευάζουμε ειδήσεις για να διεγείρουμε τη φαντασία του κόσμου; Αν υπάρξει κάτι θα βγω να το πω, και δε θα το κρύψω. Τρία χρόνια τώρα έχουν γράψει τα τέρατα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μαζί μου μόνο» είπε η Μαρία Κίτσου.

Read More

And More