Μαρία Κωνσταντάκη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά την ηλικία της – «Πλέον το λέω»

Η Μαρία Κωνσταντάκη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και στο ένθετο Τύπος TV που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα, την ευτυχία, αλλά και για την ηλικία της, που πλέον λέει ανοικτά.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

Όταν ήμουν ερωτευμένη, υπήρξα σε υπερδιέγερση, δεν χρειαζόμουν ύπνο, δεν χρειαζόμουν φαΐ. Βέβαια, δεν κρατά πολύ. Για μένα το στοίχημα είναι να έχω μια ωραία ενέργεια από την παρέα που κάνω με τον εαυτό μου. Δεν θέλω να ετεροπροσδιορίζομαι, δεν θέλω να χρειάζομαι τον άλλον. Είναι ένα σοβαρό project για μένα, δουλεύω πάνω σε αυτό, άσχετο από το αν έρθει ο έρωτας.

Έχω ερωτευτεί και με έχουν ερωτευτεί αρκετές φορές, σε αυτή τη φάση της ζωής μου δεν τον λαχταρώ, δεν τον ζηλεύω. Το 90% των σχέσεων που βλέπω δίπλα μου δεν τις ζηλεύω. Βέβαια και εγώ όταν ήμουν ερωτευμένη, δεν τα είχα καταφέρει καλύτερα. Ίσως είναι υπερεκτιμημένος ο έρωτας τελικά, δεν τον έχω προτεραιότητα.

Λες την ηλικία σου;

Πλέον ναι, είμαι 50! Μέχρι πριν από κάποια χρόνια δεν την έλεγα. Μοιάζω και μικρότερη, οπότε απέφευγα αυτή την απάντηση.

Είναι μια ωραία δεκαετία;

Ένας φίλος μού έλεγε ότι τα 50 είναι τα καινούργια 30. Κι εγώ του απάντησα «έγινε, αυτό θα πω στον γιατρό για την κολονοσκόπηση». Μεγαλώνοντας απέκτησα σοφία και ηρεμία που θα ήθελα να τις έχω στα νιάτα μου.

Τι σημαίνει για σένα ευτυχία;

Να κοιμάσαι καλά και ήσυχα με αυτό που έχεις κάνει μέσα στην ημέρα. Να κοιμάσαι και αυτό που θες να το έχεις πραγματοποιήσει.

Read More

And More