Μαρία Κωνσταντάκη: “Δεν με ενδιαφέρει να κάνω παιδιά, προτιμώ να υιοθετήσω!”

“Δεν με ελκύουν πλέον τα κακά παιδιά, θέλω ένα καλό παιδί”, αποκαλύπτει η Μαρία Κωνσταντάκη σε συνέντευξή της στο People και στην Χριστίνα Ζάχου, και μιλά για τον έρωτα και το γάμο.
“Υπάρχουν περιπτώσεις ζευγαριών που αποφασίζουν μέσα σε έξι μήνες να κάνουν οικογένεια, κάτι που το βρίσκω παράτολμο και δεν θα το έκανα ποτέ. Ειλικρινά, αν γνώριζα έναν εξαιρετικό άνθρωπο και μου έβγαζε πως είναι ο έρωτας της ζωής μου, θα ήμουν πολύ χαρούμενη και δεν θα ήθελα να κάνουμε παιδιά. Θα μου άρεσε πολύ με τον σύντροφό μου να κάνουμε ταξίδια… Αν υπήρχε στη χώρα μας ένα καλύτερο σύστημα υιοθεσίας, ίσως το σκεφτόμουν. Δεν έχω διάθεση να διαιωνίσω τα γονίδιά μου. Θα προτιμούσα να υιοθετήσω ένα παιδάκι που για κάποιους λόγους βρέθηκε μόνο του, από το να προσπαθώ να κάνω δικά μου παιδιά”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για τα επαγγελματικά της και το ραδιόφωνο είπε: “Αγαπάω πολύ το ραδιόφωνο. Μπήκε στη ζωή μου πριν από δέκα χρόνια που ήμουν σε οριακό σημείο και έτοιμη να τα παρατήσω όλα γιατί δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω οικονομικά. Θυμάμαι εκείνη την εποχή δούλευα ταυτόχρονα και σε μπαρ με αποτέλεσμα να συμπληρώνω ένα πολύ καλό εισόδημα ώστε να κάνω ότι επιθυμώ στο θέατρο”.
Ο δρόμος προς την επιτυχία, όμως, δεν ήταν εύκολος. “Για μένα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα μετά την συμμετοχή μου στη σειρά Υπέροχα Πλάσματα. Μέχρι εκείνη την εποχή είχα αμφισβητηθεί, είχε δεχτεί πολλές αρνήσεις, συμμετείχα σε δουλειές που δεν πληρωνόμουν. Μέχρι την στιγμή που έκανα τηλεόραση κάθε χρόνο έλεγα πως θα τα παρατήσω”.
Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More