Μαρία Κωνσταντάκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της παρέα με αγαπημένους της φίλους!

Τα γενέθλιά της είχε το περασμένο Σάββατο η Μαρία Κωνσταντάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός την φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, Όσο έχω εσένα ενώ παράλληλα συμμετέχει στην παράσταση “Πουλιά στον αέρα” στο θέατρο Αλίκη. Μπορεί να έχει καθημερινά φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά πάντα βρίσκει χρόνο να περνά όμορφες στιγμές παρέα με καλούς της φίλους.

Έτσι το Σαββατοκύριακο γιόρτασε τα γενέθλια της έχοντας δίπλα της αγαπημένα της πρόσωπα και συναδέλφους της Έλληνες ηθοποιούς. Γεμάτη χαρά η ηθοποιός μοιράστηκε το βράδυ της Κυριακής με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μια φωτογραφία από τη γιορτή για τα γενέθλιά της.

Με το χιούμορ που την χαρακτηρίζει στην ανάρτησή της σημείωσε: “Γουελ μια μέρα μετά, έχοντας σβήσει και την τρίτη τούρτα των γενεθλίων του 2019 (προηγήθηκε τούρτα με αμηχανία φουλ από μένα με την συμμορία της Νάντιας Μπουλε και τούρτα βατερλό σβήσιμο επί σκηνής, με την Βίκυ να τρέχει πανικόβλητη προσπαθώντας να οργανώσει τα ανοργάνωτα) μετά από όλα τα μην αγάπης από ανθρώπους που γνωρίζω κ ακόμα πιο πολλά από ανθρώπους που δεν γνωρίζω δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα απ τον αγαπημένο μου David Bowie στο Nature boy:  “The greatest thing You’ll ever learn Is just to love And be loved In return… Υ.Γ Σας ευχαριστώ από καρδιάς θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους θα πάρει λίγο χρόνο αλλά θα τα καταφέρω…”

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός:

Read More

And More