Μαρία Κωνσταντάκη: Η εξομολόγηση για τις κρίσεις ηλικίας και την απόφασή της να μην κάνει παιδιά

Για όλους και για όλα μίλησε η Μαρία Κωνσταντάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην ασχοληθεί με τα Παιδαγωγικά πάνω στα οποία έχει σπουδάσει και να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής αλλά και το πως το ανακοίνωσε στους γονείς της.

«Έχω τελειώσει παιδαγωγικά αλλά δεν ήταν κάτι που ήθελα. Μπήκα στη σχολή για να είναι χαρούμενοι η μαμά μου και ο μπαμπάς μου. Εγώ σε δραματική ήθελα να μπω αλλά είχα πάει και στο Πανεπιστήμιο. Ούτως ή άλλως και κατά τη διάρκεια του Πανεπιστημίου  ήμουν στη θεατρική ομάδα του και δε με έβλεπε ποτέ το Πανεπιστήμιο, μόνο οι θεατρικές ομάδες. Μετά μπήκα στη δραματική. Καταλάβαινα την αγωνία και την ανασφάλεια των γονιών μου. Η μαμά μου ήταν μοδίστρα και ο μπαμπάς μου οικοδόμος. Είναι άνθρωποι που μεγάλωσαν σε αυτή την περίεργη περίοδο της μεταπολίτευσης και που έχουν ζοριστεί.

Η μαμά μου ήταν πάντοτε λίγο πιο υποστηρικτική. Ο μπαμπάς μου έπαθε μεγάλο σοκ γιατί ήταν ένα καλοκαίρι που τους είπα εγώ ότι θα πάρω μηχανάκι, θα δουλέψω σε ένα μπαρ για να καλύψω τα λεφτά της δραματικής και του πέσανε όλα πολλά. Μου έκανε μια μίνι αποκλήρωση. Έχω δουλέψει πάρα πολλά χρόνια σε μαγαζιά, σε όλα τα πόστα, από λάντζα και κουζίνα μέχρι σέρβις και μπουφέ. Έχω δουλέψει σε λογιστικό γραφείο, σε αποθήκη κοσμημάτων, τα καλοκαίρια σε κατασκηνώσεις… » είπε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Σε άλλο σημείο, η Μαρία Κωνσταντάκη ανέφερε τους δυο αυτοπυροβολισμούς που είχε στη σκηνή αλλά και στο σεντόνι που έπαθε πάνω στη θεατρική σκηνή.

«Ήταν μια περίοδος που πάλι δούλευα πάρα πολύ σε θέατρο, ραδιόφωνο και τηλεόραση, εφτά μέρες την εβδομάδα. Κάποια στιγμή, πρέπει να διασχίσω τη σκηνή και να πω κάτι και ξεκινάω και παθαίνω σεντόνι και βγάζω κάτι σαν αραμαϊκά από το στόμα μου» είπε.

Όσο για την κρίση ηλικίας που έχει περάσει, η Μαρία Κωνσταντάκη ανέφερε:  «Τα τελευταία χρόνια έχω συμφιλιωθεί λίγο περισσότερο με την ηλικία μου. Παλιότερα είχα περισσότερο θέμα, Τώρα, είμαι λίγο καλύτερα. Την κρίση των 30 την έπαθα στα 27, των 40 στα 37, των 50 στα 47… Στη μάνα μου, όταν κάποιες φορές σε μικρότερη ηλικία μου έλεγε για παιδιά της είπα, “μανούλα μου, τα έκανες τα παιδάκια σου; Τα έκανες. Τώρα τι λυσσάς να κάνω εγώ; Τη ζωή σου την έζησες, θα ζήσεις και τη δική μου;» 

Read More

And More