Μαρία Κωνσταντάκη: Μας αποκαλύπτει τα πάντα για την… “Τάρα” και για το πως μπαίνει στους “Συμμαθητές”!

– Βack to school! Απ’ ό,τι έμαθα μπαίνεις κι εσύ στη λατρεμένη τάξη των «Συμμαθητών» του ΑΝΤ1.

– Ναι, αυτό είναι μεγάλη αλήθεια, αν και δεν θα φορέσω… ποδιά (γέλια)!
– Δηλαδή;
– Δηλαδή, μπαίνω στους «Συμμαθητές», αλλά δεν ήμουν… συμμαθήτρια! Η δική μου ιστορία ξεκινά από διαφορετική βάση και δεν έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά… μαθητικά μου χρόνια.
– Πριν περάσουμε στο πώς ακριβώς θα σε δούμε φέτος στους «Συμμαθητές», αλήθεια, αυτή η νέα συνεργασία σου με τον Βασίλη Θωμόπουλο πώς προέκυψε;
– Προέκυψε υποθέτω λόγω πρότερου έντιμου τηλεοπτικού βίου μαζί του (γέλια). Οπως ξέρεις, με τον Βασίλη γνωριζόμαστε καλά, είχαμε συνεργαστεί και στο «Με τα παντελόνια κάτω» στο Mega και είχαμε περάσει υπέροχα. Ολα αυτά τα χρόνια είχαμε διατηρήσει μία καλή σχέση, οπότε υποθέτω πως τώρα που έκρινε πως έχει κάτι που μπορεί να με ενδιαφέρει και να μου πηγαίνει, με σκέφτηκε. Βέβαια, πολλά χρόνια γνωρίζομαι και με τον Γιώργο Φειδά που υπογράφει το σενάριο, τον εκτιμώ και τον αγαπώ, και κάπως έτσι, να ‘μαστε και πάλι όλοι μαζί, και είμαι απίστευτα χαρούμενη γι’ αυτό.
– Οι καλές συνεργασίες πάνε στον Παράδεισο;
– Φυσικά… Ξέρεις κάτι; Η δουλειά μας είναι νομαδική. Υπάρχουν εποχές που με κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους είσαι διαρκώς μαζί, γιατί δουλεύεις μαζί τους και εποχές που απομακρύνεσαι, γιατί βρίσκεσαι κάπου αλλού και κάνεις κάτι άλλο. Ομως, για τους ανθρώπους που εκτιμούν ο ένας τον άλλο, έχουν περάσει όμορφα και έχουν αναπτύξει μία σχέση αγάπης, πάντα είναι χαρά όταν οι δρόμοι τους, τους φέρνουν και πάλι κοντά.

– Το ρεπορτάζ μου λέει ότι και πάλι καλείσαι να υποδυθείς μία πολύ ιδιαίτερη ηρωίδα. Γιατί τελικά δεν υπάρχει περίπτωση ένας συνηθισμένος ρόλος να έρθει στον δρόμο σου.
– Και εγώ έχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα (γέλια). Ομως, μου αρέσει όλος αυτός ο σουρεαλισμός που χαρακτηρίζει τις ηρωίδες, μου φτιάχνει τη διάθεση. Αυτήν τη φορά, λοιπόν, θα με δείτε να υποδύομαι την Τάρα, και δεν σου αποκαλύπτω πώς προέκυψε το συγκεκριμένο όνομα…
– Ε, δεν μπορείς να μη μου μιλήσεις λιγάκι για την Τάρα.
– Η Τάρα είναι μία φοβερή τύπισσα… Είναι μια τύπισσα που καθορίζεται απόλυτα από το επάγγελμά της, που καταγίνεται με τις θετικές ενέργειες, τις αρνητικές ενέργειες, το Φενγκ Σούι, το Θιβέτ και όλα αυτά μαζί (γέλια)…
– Με άλλα λόγια, η Τάρα έρχεται στους δέκτες μας για να καταγίνεται με τα… τσάκρα μας!
– Με τα τσάκρα σας και με τα τσάκρα της. Θέλω να πιστεύω ότι θα την αγαπήσει ο κόσμος την Τάρα και ότι θα τα καταφέρω να τη «δέσω» με όλη την υπόλοιπη πολυαγαπημένη ομάδα.
– Επειδή είσαι ένα κορίτσι που «πλημμυρίζει» θετική ενέργεια, να υποθέσω πως με τις… ενέργειες το ‘χεις και εσύ, όπως η Τάρα;
– Εντάξει, δεν είμαι σαν την Τάρα, όμως ναι πιστεύω στην ενέργεια του Σύμπαντος, όπως πιστεύω ακράδαντα -όσο κοινότοπο κι αν ακούγεται- πως τα πάντα γύρω μας γίνονται για έναν συγκεκριμένο λόγο. Τουλάχιστον στη δική μου ζωή αυτό συμβαίνει. Το να καταφέρεις να αποβάλεις την τοξικότητα από το μυαλό σου είναι θέμα ζωής και θανάτου. Οι τοξικές σκέψεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια. Ο,τι κι αν μας συμβαίνει, πρέπει να έχουμε θετική ενέργεια, ελπίδα, αισιοδοξία. Πώς θα συνεχίσεις παρακάτω αν ηττηθείς και εγκαταλείψεις τα όπλα;
– Αρα, είσαι φύση θετικός άνθρωπος…
– Ναι, γιατί θετικότητα δίνεις, θετικότητα εισπράττεις. Ο,τι και να μου συμβαίνει, όσο και αν στενοχωρηθώ, περιμένω τι θα ακολουθήσει μετά.
– Στα δύσκολα το ζήτημα είναι να έχουμε ψυχραιμία μέχρι να περάσουμε στην επόμενη φάση;
– Δεν είναι απαραίτητο να έχουμε ψυχραιμία. Δεν πειράζει, όλα πρέπει να τα ζούμε… Ακόμα και τον πόνο και την απογοήτευση. Το θέμα είναι να μην το βάζουμε κάτω. Γιατί ακόμα και όταν πονάς είναι δείγμα ζωής. Το να βρίσκεσαι διαρκώς στην… επιφάνεια των πραγμάτων και να μη ζεις τίποτα, να είναι όλα ανώδυνα, ανεπαίσθητα, δεν έχει κανένα νόημα. Το οφείλεις στον εαυτό σου και στα πατώματα να πέσεις, και να πετάξεις και στον έβδομο ουρανό.

– Εσύ έχεις πέσει στα πατώματα;
– Πλάκα κάνεις; Εννοείται… Εχω πέσει στα πατώματα και για αμόρε που δεν με ήθελαν και για φιλίες χρόνων που χάλασαν και για πολλά ακόμα.
-Πιο πολύ πονάει η απογοήτευση που έρχεται από τη φιλία ή από την προσωπική μας σχέση;
– Εννοείται η φιλία… Οταν έχασα στη ζωή μου μία φιλική σχέση δεκαετίας, ο πόνος ήταν αφόρητος.
– Τι δεν αντέχεις;
– Τη μετριότητα. Δεν την παλεύω με τη μετριότητα. Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να μου συμβεί σε όλα τα επίπεδα. Για παράδειγμα; Προτιμώ να είμαι τρελά ερωτευμένη και να φάω… χυλόπιτα από το να είμαι σε μία σχέση που βρίσκεται σε καταστολή.
– Δεν φοβάσαι να μείνεις μόνη;
– Οχι, με τη μοναξιά μου έχουμε τέλειες σχέσεις. Αν και είμαι άνθρωπος που αναζητώ την ανθρώπινη επαφή, που δεν θέλω να γεράσω μόνη μου και που είμαι πραγματικά ευτυχισμένη όταν έχω γύρω μου ανθρώπους που με αγαπούν, δεν έχω πρόβλημα να μείνω μόνη.
– Και για να επιστρέψουμε στα των «Συμμαθητών», τελικά δεν μου είπες πώς ακριβώς ξεκινά η δική σου ιστορία, αφού δεν θα είσαι κι εσύ… συμμαθήτρια;
– Η δική μου ιστορία ξεκινά μέσα από τη Μαριλένα. Με την έννοια ότι η Τάρα υποτίθεται πως είναι η αδελφή της Βάλιας, την οποία πλέον δεν θα βλέπουμε μια και, ως γνωστόν, η Φαίδρα Δρούκα αποχώρησε από τη σειρά. Υποθέτω, λοιπόν, πως εγώ θα έρθω για να καλύψω αυτό το κενό σε σχέση με τη ζωή της Μαριλένας.
– Δεν έχεις ξεκινήσει ακόμα γυρίσματα;
– Οχι, γιατί δεν θα με δείτε από τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου. Η δική μου συμμετοχή ξεκινά από τον επόμενο μήνα.

ΠΗΓΗ: TV ΕΘΝΟΣ

Read More

And More