Μαρία Κωνσταντάκη: «Θα δείξω περισσότερη αγάπη στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη»

Τη νέα της συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Θάνο Ξάνθο η Μαρία Κωνσταντάκη. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για το ελληνικό #metoo, τις τελευταίες εξελίξεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τον γιο του, ο οποίος δεν θα πρέπει να στοχοποιηθεί, όπως ξεκαθαρίσει η ίδια.

Έχεις βρεθεί σε δουλειά με κακοποιητική ή αγενή συμπεριφορά που να σε έκανε να αποχωρήσεις;
Καταρχάς είμαι πολύ τυχερή γιατί στα πρώτα μου βήματα πιο νέα, δεν μου έτυχε κάποιο τέτοιο περιστατικό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στα περισσότερα από αυτά τα περιστατικά που διαβάσαμε, η ηλικία των θυμάτων είναι νέα παιδιά. Όταν είσαι νέος δεν έχεις αποκτήσει ακόμη άμυνες για να αντιδράσεις και σοκάρεσαι μπροστά σε ένα τέτοιο περιστατικό.

Μου έχει τύχει να μην έχω καλή σχέση με συνάδελφο σε δουλειά και να μου δημιουργήσει θέμα, αλλά ήμουν μεγαλύτερη και μπόρεσα να το διαχειριστώ και να το κοινοποιήσω και στον θίασο. Δεν ήταν ακραίο βέβαια. Δεν είχαμε απλά καλή επικοινωνία και δημιουργούταν θέμα επί σκηνής. Δεν ξέρω αν ήμουν νέα πώς θα αντιδρούσα σε ένα τέτοιο περιστατικό όπως αυτά που βίωσαν τα θύματα.

Αν μετά από κάποια χρόνια βρεθείς σ’ έναν θίασο που είναι και ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη μαζί. Πώς θα αντιδράσεις;

Μετά από όλη αυτή την ιστορία, ίσα ίσα που θα δείξω και περισσότερη αγάπη σε αυτόν τον άνθρωπο, γιατί είναι ο μόνος που δεν φταίει και θα είναι άδικο να δεχθεί bullying. Δε θα μου άρεσε να στοχοποιηθεί αυτό το παιδί.

Read More

And More