Μαρία Κωνσταντάκη: Θα είναι νονά του γιου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια; Η on air αποκάλυψη (video)

Στην εκπομπή της Ηλιάνας ΠαπαγεωργίουPop up” βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Μαρία Κωνσταντάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην όμορφη παρέα του Alpha  για τις διακοπές της, τα νέα επαγγελματικά βήματά της ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να βαφτίσει το παιδί της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια

Η γνωστή ηθοποιός και η παρουσιάστρια είναι πολύ καλές φίλες και αυτός είναι και ο λόγος που η Μαρία Κωνσταντάκη ήταν από τους λίγους καλεσμένους στο γάμο της με τον Υπουργό Υγείας. Τώρα η γνωστή παρουσιάστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και έτσι κοντά στα Χριστούγεννα θα κρατάει στην αγκαλιά τον γιο της. 

Όσον αφορά, λοιπόν, το ενδεχόμενο να γίνει νονά του Κικίλια junior η Μαρία Κωνσταντάκη απάντησε αρνητικά, αφού – όπως αποκάλυψε – αποφεύγει τις κουμπαριές γιατί στο παρελθόν είχε τσακωθεί με ζευγάρι που είχε παντρέψει. 

“Γενικά τις αποφεύγω τις κουμπαριές, γιατί έχω μία κουμπαριά που έχω τσακωθεί. Δεν είχα βαφτίσει, είχα παντρέψει. Και μετά έχω βαφτίσει ένα παιδάκι της κολλητής μου φίλης από το Πανεπιστήμιο. Δεν έχει γίνει καμία τέτοια συζήτηση. Επειδή και η Τζένη και ο Βασίλης είναι πολύ κοντά στην εκκλησία και επειδή ο πνευματικός πατέρας ή πνευματική μητέρα δημιουργούν μια ουσιαστική σχέση με τα παιδιά, είναι καλύτερη επιλογή να βρουν έναν άνθρωπο να είναι πολύ κοντά σε αυτό το πράγμα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

Δες το βίντεο:

Η Μαρία Κωνσταντάκη και η Τζένη Μπαλατσινού θα παραμείνουν δύο καλές φίλες. 

Read More

And More