Μαρία Κωνσταντάκη: «Υπήρξα κακοποιητική σε σχέσεις μου, χρησιμοποιούσα τη γλώσσα μου πολύ σκληρά»

Την Μαρία Κωνσταντάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” η οποία εξέφρασε τη δική της άποψη για όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για τον Άρη Σερβετάλη μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε.

«Έχουμε συνεργαστεί με τον Άρη Σερβετάλη και θεωρώ ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό πλάσμα. Θεωρώ ότι ήταν άδικο αυτό το “πέσιμο” που του έγινε, ότι αφήνει κόσμο άνεργο γιατί από τη στιγμή που ήταν μια κατάσταση που τη γνώριζαν ένα πεντάμηνο πριν θεωρώ ότι είναι μέριμνα της παραγωγής να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της παράστασης» είπε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Στη συνέχεια, μίλησε για την απόφαση του Παύλου Χαϊκάλη να αποχωρήσει από το θέατρο ενώ αναφέρθηκε και σε άσχημα περιστατικά που έχει βιώσει η ίδια στο θέατρο.

«Είναι κάτι φαντάζομαι πολύ δυσάρεστο για τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Ενδεχομένως να είναι και μονόδρομος αυτή η λύση… Στο θέατρο πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να μην έχεις υπάρξει σε στιγμή έντασης που τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Εγώ έχω υπάρξει σε ομάδα που ούτε καν πληρωνόμασταν που έχει υπάρξει πολύ σημαντική ένταση σε σημείο να εκσφενδονιστούν καρέκλες, να υπάρξει τραυματισμός» είπε.

Ακόμα, η Μαρία Κωνσταντάκη αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και παραδέχτηκε πως στο παρελθόν έχει υπάρξει κακοποιητική με συντρόφους της. 

«Την πρώτη μου σχέση θα την έβαζα στις πιο τοξικές σχέσεις της ζωής μου… Πολλές φορές εγώ έχω υπάρξει κακοποιητική σε συντρόφους μου λεκτικά. Παλαιότερα χρησιμοποιούσα τη γλώσσα μου πολύ σκληρά σε σημείο που μπορεί να υποβίβαζα τον άλλο» είπε η ηθοποιός.

Read More

And More