Μαρία Λέκκα: Το μήνυμα για την εμπειρία της στο My Style Rocks που δεν θα ξεχάσει ποτέ

Ο μεγάλος τελικός του My Style Rocks πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Το ριάλιτι μόδας ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν πέντε μήνες και μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η Φωτεινή Τράκα. Ανάμεσα στις έξι φιναλίστ που κατάφεραν να παραμείνουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν τον τίτλο της “βασίλισσας του στυλ” ήταν και η Μαρία Λέκκα, η οποία βρέθηκε στην τέταρτη θέση στην τελική κατάταξη μετά την βαθμολογία του κοινού.

Η Μαρία Λέκκα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο ριάλιτι μόδας παρουσίασε πολλά διαφορετικά looks και κρίθηκε για το στυλ της. Αρκετές φορές δεν δίστασε να εκφράσει την απογοήτευση της για την αυστηρή κριτική που δέχτηκε. Όμως κατάφερε να ξεχωρίσει με τις στιλιστικές της επιλογές και να φτάσει στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού. Μάλιστα οι κριτές επεσήμαναν την μεγάλη εξέλιξή της τους τελευταίους πέντε μήνες.

Μια μέρα μετά τον τελικό του My Style Rocks, η μελαχρινή καλλονή θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σχετικά με την εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας. Συγκεκριμένα, η Μαρία Λέκκα το περασμένο Σάββατο μοιράστηκε μια φωτογραφία της από την λαμπερή βραδιά του τελικού και ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν, την βοήθησαν για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της και πίστεψαν σε εκείνη. Μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του My Style Rocks στην ανάρτηση της αναφέρει: “Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.. μια εμπειρία ζωής που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Από όλο αυτό έμαθα πολλά, κρατάω τις όμορφες στιγμές και συνεχίζω! Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε σε όλους εσάς που με ψηφίσατε που μου στείλατε τόσο υπέροχα λόγια που ενδιαφερθήκατε που μου κάνατε τόσο καλό! Μακάρι η ζωή να σας ανταποδώσει όλο το καλό που κάνετε.. το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.. και φυσικά για όσους μου στάθηκαν να πω πως θα είμαι και εγώ εκεί για αυτούς… Ένα ευχαριστώ στον εαυτό μου που πέρασε από 40 κύματα αλλά τα κατάφερε. Και τέλος ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους φίλους μου που σε κάθε μου επιλογή είναι δίπλα μου με στηρίζει και με αγαπάει πραγματικά… The end…”

Read More

And More