Μαρία Λουίζα Βούρου – Γιάννης Παπαγεωργίου: Δες τι κάνουν στην Άνδρο, λίγες ώρες πριν από τον γάμο τους! [pic]

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Σε λίγες ώρες, η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί στο Μπατσί της Άνδρου, ενώ αμέσως μετά θα γίνει και η βάφτιση του 9 μηνών γιου τους, ο οποίος θα πάρει το όνομα Ιάσονας.

Όλες οι προετοιμασίες για το διπλό μυστήριο έχουν ολοκληρωθεί και το ζευγάρι, λίγες ώρες πριν βρεθεί στην εκκλησία απολαμβάνει το μπάνιο του στην αμμώδη παραλία Κυπρί. Την αποκάλυψη έκανε η Μαρία Λουίζα Βούρου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό μια κοινή φωτογραφία τους.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, εκείνη ποζάρει χαμογελαστή φορώντας ένα λευκό μπικίνι και κρατώντας ένα καπέλο στο οποίο αναγράφεται η λέξη “νύφη”, ενώ ο αγαπημένος της, ο οποίος είναι επίσης το μαγιό του, την έχει αγκαλιά με το ένα χέρι, στο άλλο κρατάει ένα καπέλο που πάνω γράφει τη λέξη “γαμπρός” και φοράει ένα μαύρο παπιγιόν στον λαιμό του.

“Την καλησπέρα μας από την όμορφη Άνδρο!”, έγραψε η μέλλουσα νύφη στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers της. Τα likes και τα σχόλια με ευχές για το ζευγάρι, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Όπως φαίνεται, η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο Γιάννη Παπαγεωργίου δεν τήρησαν το έθιμο που θέλει τη νύφη και τον γαμπρό να είναι χωριστά μια μέρα πριν τον γάμο τους, αφού και χθες το βράδυ έκανα μαζί ένα μεγάλο πάρτι για τους καλεσμένους τους, όπου διασκέδασαν μαζί τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Read More

And More