Μαρία Λουίζα Βούρου – Γιάννης Παπαγεωργίου: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους στην Άνδρο!

Το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουνίου, η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο Μπατσί της Άνδρου, ενώ αμέσως μετά έγινε και η βάφτιση του 9 μηνών γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα Ιάσονας.

Το TLIFE βρέθηκε στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί και εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στην οποία τελέστηκαν τα δύο μυστήρια.

Όπως θα διαπιστώσεις παρακάτω, ο στολισμός ήταν λιτός, με λευκό τούλι και πράσινες κορδέλες να κοσμούν τον προαύλιο χώρο του ναού, αλλά και τα δέντρα που υπάρχουν τριγύρω. Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία λίγο μετά τις 20:00, ενώ η νύφη μισή ώρα αργότερα, υπό τη συνοδεία νησιώτικης μουσικής και του πατριού της κ. Σάββα.

Η Μαρία Λουίζα έλαμπε μέσα στο ιβουάρ νυφικό, ενώ ο Γιάννης έδειχνε πιο γοητευτικός από ποτέ με το μπλε κοστούμι που επέλεξε να φορέσει. Όσον αφορά τα συναισθήματα του ζευγαριού, η χαρά και η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους, χωρίς να λείψει, ωστόσο, η συγκίνηση. Η ξανθιά παρουσιάστρια, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, δάκρυσε ακούγοντας τα λόγια του ιερέα.

Δες τις φωτογραφίες:

 

 

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More