Μαρία Λουίζα Βούρου: Μας δείχνει το εντυπωσιακό προσκλητήριο του γάμου της και της βάπτισης του γιου της!

Μαρία Λουίζα Βούρου: Μας δείχνει το εντυπωσιακό προσκλητήριο του γάμου της και της βάπτισης του γιου της! | tlife.gr

Από την ημέρα που έγινε μανούλα για πρώτη φορά, η Μαρία Λουίζα Βούρου πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Γιάννης Παπαγεωργίου, βιώνουν καθημερινά πρωτόγνωρα συναισθήματα με τον γιο τους, ο οποίος τους έχει πάρει τα μυαλά. Ως λάτρης των social media, μάλιστα, η όμορφη μανούλα δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τρυφερά στιγμιότυπα με τον μικρό της πρίγκιπα και τη νέα της ζωή μαζί του.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ήδη επισημοποιήσει τη σχέση του με πολιτικό γάμο, λίγο πριν υποδεχτεί τον γιο του, ωστόσο, τώρα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο θρησκευτικός γάμος τους θα πραγματοποιηθεί σύντομα στο νησί της Άνδρου, ενώ παράλληλα θα γίνει και η βάφτιση του γιου τους, ο οποίος θα πάρει το όνομα Ιάσονας. Αυτό το διάστημα, η ξανθιά παρουσιάστρια τρέχει για τις προετοιμασίες, καθώς έχει επιμεληθεί η ίδια την κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου να είναι όλα τέλεια εκείνη την ημέρα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, η ίδια μας έδειξε το εντυπωσιακό προσκλητήριο του διπλού μυστηρίου που ετοιμάζει. «Γιάννης+Μαρία=Ιάσονας» αναγράφεται πάνω στην πρόσκληση που θα λάβουν οι καλεσμένοι, ενώ υπάρχουν δύο δαχτυλικά αποτυπώματα με το όνομα της Μαρίας Λουίζας και του Γιάννη, αλλά και μια πατούσα με το όνομα του μικρού Ιάσονα, η ποία μάλιστα βρίσκεται μέσα σε μια καρδιά.

Αναμένουμε πια να μάθουμε πότε ακριβώς θα γίνει το μυστήριο!

READ more