Μαρία Λουίζα Βούρου: Με άψογη σιλουέτα 11 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της! [pics]

Η Μαρία Λουίζα Βούρου στις 28 Σεπτέμβρη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γιάννη Παπαγεωργίου και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η γλυκιά μανούλα έχει ξετρελαθεί με τον μικρό της πρίγκιπα και δεν χορταίνει να τον βλέπει. Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να μην είχε στα άμεσα σχέδια του την απόκτηση ενός παιδιού, όμως η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και αυτή η έκπληξη είναι σίγουρα ότι καλύτερο έχουν ζήσει.

Η Μαρία Λουίζα ανέκαθεν ακολουθούσε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αφού ακόμα και τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της έκανε γυμναστική στο studio pilates που διατηρεί. Το μοντέλο και παρουσιάστρια σε παλιότερη ανάρτηση της είχε αναφέρει πως τα τελευταία 20 χρόνια γυμνάζεται συνεχώς και ταυτόχρονα προσέχει τη διατροφή της.

Το μεσημέρι της Τρίτης ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και άφησε άφωνους τους followers της με την άψογη σιλουέτα της. Η Μαρία Λουίζα Βούρου μόλις 11 μέρες μετά την γέννηση του γιου της έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και φαίνεται πιο λαμπερή από ποτέ. Ακόμα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το μεσημεριανό της γεύμα, πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται σε αυτή την περίοδο που θηλάζει το νεογέννητο μωράκι της.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες:

Read More

And More