Μαρία Λουίζα Βούρου: Η όμορφη έκπληξη που δέχτηκε από τον σύντροφό της, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά! [pics,video]

Η Μαρία Λουίζα Βούρου διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της! Η γνωστή παρουσιάστρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και ανυπομονεί να γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Η όμορφη Μαρία Λουίζα διατηρεί σχέση το τελευταίο διάστημα με τον Γιάννη Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι στέλεχος σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Ο σύντροφός της, της έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου, με την παρουσιάστρια να έχει πει το πολυπόθητο “ναι”.

Σήμερα, μάλιστα, η Μαρία Λουίζα Βούρου έκανε πρεμιέρα στον ANT1, καθώς συμμετέχει στη νέα καλοκαιρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού “Καλοκαίρι Μαζί”, με παρουσιαστές την Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη. Η εγκυμονούσα, λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή, δέχτηκε κόκκινα τριαντάφυλλα από τον μέλλοντα σύζυγό της, τα οποία συνοδεύονταν από μία κάρτα, όπου ο Γιάννης της είχε γράψει ευχές από εκείνον και τον… γιο τους!

Η Μαρία Λουίζα, συγκινημένη από αυτή την πράξη, του έκανε ερωτική εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: “Τα λουλούδια αυτά μου τα έστειλε ο Γιαννάκης μου στο στούντιο για τη σημερινή πρεμιέρα της εκπομπής #kalokairimazi… Στην καρτούλα όμως έβαλε και το όνομα του μπέμπη μας και πραγματικά έλιωσα από συγκίνηση και αγάπη! Δε θα μπορούσα να έχω καλύτερο άντρα δίπλα μου να πορεύομαι στα εύκολα και στα δύσκολα που φέρνει η ζωή! Ό,τι κάνω το κάνω για εκείνον και το παιδάκι μας και δεν υπάρχει τίποτα πιο πάνω από εκείνους! Σε αγαπώ καρδιά μου!”

https://www.instagram.com/p/BkvNpUOFf_3/?taken-by=maria_louiza_real

Read More

And More