Μαρία Λουίζα Βούρου: Πρωινή βόλτα στο Μαρούσι με τον σύζυγό της και τον 1,5 μηνών γιο τους!

Στις 28 Σεπτεμβρίου, η Μαρία Λουίζα Βούρου έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Η ξανθιά παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γιάννη Παπαγεωργίου. Από εκείνη την ημέρα το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και βιώνει καθημερινά πρωτόγνωρα συναισθήματα με τον γιο του.

Πλέον, εκείνος είναι η απόλυτη προτεραιότητα και των δύο, γι’ αυτό και δεν τον αποχωρίζονται σχεδόν ποτέ, καθώς θέλουν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί του. Μάλιστα, τα Σαββατοκύριακα λατρεύουν να κάνουν οικογενειακές εξόδους, περνώντας όμορφες και χαλαρές στιγμές.

Ως λάτρης των social media, η όμορφη μανούλα συχνά-πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες με τον μικρό της πρίγκιπα, που της έχει πάρει τα μυαλά, όσο και με τον αγαπημένο της. Μια τέτοια, λοιπόν, δημοσίευσε και το μεσημέρι της Κυριακής, που οι τρεις τους απόλαυσαν μια βόλτα σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Η Μαρία Λουίζα έβγαλε μια selfie με τον Γιάννη της, οποίος πόζαρε στον φακό έχοντας αγκαλιά τον ενάμιση μηνών αγοράκι τους και κάνοντας μια αστεία γκριμάτσα. Δεν ξέρουμε για εσάς,  αλλά εμάς αυτές οι φωτογραφίες μας αρέσουν πολύ!

Read More

And More