Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε σε live μετάδοση! Βίντεο

Η Μαρία Μενούνος υποδέχτηκε το 2018 με το καλύτερο πάρτι… Αυτό του γάμου της! Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια, παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο, σε live σύνδεση στην κατάμεστη Times Square στη Νέα Υόρκη λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος. «Θα είμαι η πιο παγωμένη νύφη στην ιστορία», είπε η ίδια λίγο πριν την τελετή την οποία ανακοίνωσε μέσα από το instagram της.

Κατά τη διάρκεια του γάμου το ζευγάρι αντάλλαξε συγκινητικά λόγια. «Είσαι ευλογία όχι μόνο για τη ζωή μου, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευλογία για ολόκληρο τον κόσμο και το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιείς σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή… Σ’ αγαπώ», είπε ο γαμπρός απευυνόμενος στην επί πολλά χρόνοα σύντροφό του.

«Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ… απλώς ήθελα τόσο πολύ να σε παντρευτώ πριν τη χειρουργική επέμβαση και μετά τη χειρουργική επέμβαση, και δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να το κάνω απ’ ότι εδώ», είπε εκείνη με τη σειρά της.

Η Μαρία Μενούνος, μετά τη δύσκολη χρονιά του 2017 και την μάχη της αλλά και της μητέρας της με τον καρκίνο έζησε στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα και είχε την χαρά να έχει μαζί της τους γονείς της Κωνσταντίνο και Λίτσα Μενούνος.

Maria & Kevin Marry

Television host Maria Menounos and her longtime boyfriend Kevin Undergaro got married in Times Square on live television on New Year's Eve!

Gepostet von The Pappas Post am Sonntag, 31. Dezember 2017

https://www.instagram.com/p/BdZVUppligm/

https://www.instagram.com/p/BdZNZvYnDm0/?tagged=marryingmaria

Read More

And More