Μαρία Ματσούκα: Αποκαλύπτει πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της – Ο λόγος που κράτησε κρυφό το ευτυχές γεγονός

Η Μαρία Ματσούκα έκανε την έκπληξη και το βράδυ της Κυριακής αποκάλυψε ότι έγινε μητέρα για πρώτη φορά! Η γνωστή σχεδιάστρια μαγιό και αδερφή της Δήμητρας Ματσούκα κατάφερε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη της μέχρι το μωράκι της να έρθει στον κόσμο.

Η Μαρία Ματσούκα από το περασμένο Σάββατο είναι μαμά ενός υγιέστατου αγοριού που αποτελεί τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Θέμη Γιαννιτσά.

Από τη στιγμή της αποκάλυψης η όμορφη σχεδιάστρια δεν έχει σταματήσει να δέχεται μηνύματα με ευχές αλλά και ερωτήσεις για αυτό και αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagra.

Aπαντώντας λοιπόν σε κάποιες ερωτήσεις, η Μαρία Ματσούκα αποκάλυψε ότι πήρε μόλις έξι κιλά ενώ για τον λόγο που αποφάσισε να κρατήσει κρυφή της εγκυμοσύνη της έγραψε: “Στην αρχή είχα σκεφτεί ότι θα το πω μετά το πρώτο τρίμηνο, έπειτα κατάλαβα ότι ένιωθα πολύ πιο ήρεμη και χαλαρή με το να το ξέρει μόνο ο στενός οικογενειακός και φιλικός κύκλος! Απολάμβανα παραπάνω τις στιγμές και ζούσα την εγκυμοσύνη μου στο απόλυτο!”

 

 

Read More

And More