Μαρία Ματσούκα: Η τούρτα-υπερπαραγωγή από τα πρώτα γενέθλια του γιου της – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια πολύ ευχάριστη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαρία Ματσούκα, ιδιαίτερα από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος της, καρπός του έρωτά της με τον Θέμη Γιαννιτσά. 

Η Μαρία Ματσούκα πλέον απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα και τον ρόλο της ως μανούλα, που όπως φαίνεται την κάνει να λάμπει από ευτυχία. Η ίδια ως λάτρης των social media μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την ημέρα της με τους διαδικτυακούς της φίλους και πολλές φορές ο πρωταγωνιστής είναι ο γιος της.

Πρόσφατα, ο γιο της Μαρίας Ματσούκα είχε τα πρώτα του γενέθλια για αυτό είχε ετοιμάσει την πιο όμορφη έκπληξη για τον πρίγκιπά της. Η γλυκιά μανούλα διοργάνωσε ένα μίνι πάρτι, με εντυπωσιακά και πολύχρωμα μπαλόνια αλλά και μία τούρτα υπερπαραγωγή.

Μάλιστα, η Μαρία Ματσούκα ανήρτησε και μία φωτογραφία από το 1ο πάρτι του γιου της, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τους δύο άντρες της ζωής της.

Τα πρώτα γενέθλια του Ραφαέλλο μας! Σε αγαπάμε πολύ παιδί μου, δεν πίστευα ούτε εγώ, ούτε και ο μπαμπάς σου ότι υπάρχει τόσο μεγάλη, τόσο απέραντη, τόσο απόλυτη αγάπη», έγραψε η Μαρία Ματσούκα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ματσούκα Μαρία ⭐️ (@matsouka_maria)

Read More

And More