Μαρία Μαχαίρα: Θλίψη στην κηδεία του μοντέλου των 80’s

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Μαρίας Μαχαίρα. Το μοντέλο που πρωταγωνίστησε στις πασαρέλες και στην κοσμική ζωή της Αθήνας τη δεκαετία του ’80 και του ’90 έφυγε “χτυπημένη” από τον καρκίνο σε ηλικία 52 ετών, με τον θρήνο να φτάνει έως και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, μπορεί να μην το γνώριζαν πολλοί αυτό, όμως ο αδερφός της Μαρίας είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο πατέρας Μάξιμος, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια του γολγοθά που εκείνη ανέβαινε το τελευταίο διάστημα. Η κηδεία του πρώην μοντέλου τελέστηκε χθες το απόγευμα μέσα σε κλίμα οδύνης στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, στην Δάφνη.

Συντετριμμένη η Βάνα Μπάρμπα – από τις πιο πιστές φίλες της Μαρίας Μαχαίρα – δεν άφησε στιγμή από την αγκαλιά της την κόρη της φίλης της, Σμαράγδα, που έκλαιγε συνεχώς, ενώ συγκλονισμένος ήταν και ο σύζυγός της Μαρίας, Ρομπέρτο Μαχαίρας. Το τελευταίο “αντίο” στην άτυχη στην άτυχη 52χρονη γυναίκα είπαν, επίσης η φίλη της, Φράνκα Ράιτ, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, η Χριστίνα Μαραγκόζη, ο Γιώργος Κουτούλιας, ο Χρήστος Κολοβός, καθώς και πλήθος άλλων φίλων και συγγενών της οικογένειας.

Read More

And More