Μαρία Μενούνος: H συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της δυο μήνες μετά τον θάνατό της

Δυο μήνες σχεδόν έχουν περάσει από τη μέρα που η μητέρα της Μαρίας Μενούνος, η κυρία Λίτσα έφυγε από τη ζωή. Όπως είχε γίνει γνωστό η μητέρα της παρουσιάστριας έδινε χρόνια τη δική της μάχη με τον καρκίνο και δυστυχώς πριν δυο μήνες νικήθηκε προκαλώντας τεράστιο πόνο και θλίψη στην κόρη της που της είχε τεράστια αδυναμία.

Πριν δυο μέρες λοιπόν, η Μαρία Μενούνος που ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την απώλεια της μητέρας της, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε:

«Μου λείπεις τόσο πολύ μαμά μου. Είναι τόσο δύσκολο να πιστέψω όλα αυτά που πέρασε αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια. Για Όλα όσα χαμογέλασε. Όλοι προσπαθούμε να επιβιώσουμε και να ευδοκιμήσουμε. Χαίρομαι που το κάναμε, αλλά είναι πολύ αργά για να κοιτάξουμε πίσω και να το επεξεργαστούμε. Βοηθώντας μια οικογένεια για αυτή την εξαντλητική ασθένεια μου θυμίζει τώρα κάθε οδυνηρή στιγμή. Ήμασταν τυχεροί που είχαμε φάσεις. Είμαι ευγνώμων που έβγαλα όλα αυτά τα βίντεο, γιατί μπορώ να δω κάθε βήμα – δεν υπάρχει τίποτα που να θέλω να θυμάμαι και δεν το απαθανάτισα.

Ένα τόσο τρελό ταξίδι και τόσα πολλά για να επεξεργαστούμε. Είναι κανείς μαζί μου εδώ; Επιστροφή στο @bettertogetherwithmaria για λίγες μέρες αυτήν την εβδομάδα προτού κατευθυνθώ στην ανατολική ακτή για ένα διασκεδαστικό έργο που έχω αναλάβει. Στην πραγματικότητα είναι δύο τα εκπληκτικά έργα και είμαι τόσο ευλογημένη που συμμετέχω. Ακούστε τα αν μπορείτε!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Μενούνος.

Read More

And More