Μαρία Μενούνος: Αντιδράσεις μετά τη φωτογραφία «δέρμα με δέρμα» με την κόρη της – «Έχεις μωρό τώρα, όχι σκύλο»

Μία νέα φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της δημοσίευσε πριν από λίγα 24ωρα η Μαρία Μενούνος στον λογαριασμό της στο instagram.

Η ελληνοαμερικανίδα τηλεπερσόνα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο οποίο αγκαλιάζει τόπλες την κόρη της αναφέροντας: «Δεν είναι το “δέρμα με δέρμα” το καλύτερο; Μου έλειψες μικρή μου! Ένα μικρό διάλειμμα στη θεραπεία».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν η Μαρία Μενούνος είχε μιλήσει ανοιχτά για την μάχη που έδωσε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, ενώ υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει τον όγκο.

Μαρία Μενούνος – Αντιδράσεις κάτω από τη φωτογραφία με την κόρη της

Στη νέα της ανάρτηση στο instagram, Μαρία Μενούνος δέχτηκε σχόλια αγάπης και ευχές για την κόρη της Αθηνά, την οποία απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας.

Μεταξύ άλλων και μερικά επικριτικά σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο η τηλεπερσόνα λειτουργεί ως μητέρα.

«Δεν καταλαβαίνω αυτές τις διασημότητες μαμάδες που δεν μπορούν να συλλάβουν για χρόνια και όταν τελικά έχουν μωρό  κάνουν ταξίδια χωρίς το μωρό για το δικό τους καλό;  Μπορεί να είμαι εγώ αλλά δεν το καταλαβαίνω…. γιατί ήθελες παιδί τότε; Πολύ εγωκεντρικοί άνθρωποι σήμερα κανείς δεν θυσιάζεται πια…», της έγραψαν στο instagram.

«Νομίζω ότι το να μην μπορείς να κυοφορήσεις το δικό σου παιδί και να έχεις παρένθετη μητέρα σε αποσπάει πραγματικά από αυτό το παιδί. Δεν μπορώ να φανταστώ να αφήνω το μωρό μου για να πάω σε ένα ταξίδι “αυτοθεραπείας”. Τόσο αφύσικο. Σοβαρά, έχεις μωρό τώρα όχι σκύλο», ανέφερε άλλος χρήστης κάτω από την ανάρτησή της για το διάστημα που έμεινε μακριά από την κόρη της.

Μαρία Μενούνος – Το βίντεο με τον πατέρα της 

Λίγες ώρες μετά τα επικριτικά σχόλια η Μαρία Μενούνος ανέβασε βίντεο στο οποίο αναφέρει πως θέλει να φροντίζει τον εαυτό της, όσο δίπλα της βρίσκεται ο πατέρας της ο οποίος αναφέρει πως η μικρή, Αθηνά είναι μια χαρά.

Ακολούθησε επόμενη ανάρτηση με τη Μαρία Μενούνος να κάνει την απογευματινή της βόλτα με την κόρη της Αθηνά και τον σκύλο της.

«Έχετε ακούσει τον όρο “περπάτημα καυτών κοριτσιών”, αλλά τώρα σας παρουσιάζω… Ζεστή Βόλτα ΜΑΜΑ!! Λατρεύω να κάνω βόλτες με τα παιδιά (ακόμα και όταν ο Μπόμπο μου τραβάει το χέρι προς την αντίθετη κατεύθυνση) » ανέφερε η Μαρία Μενούνος λίγες ώρες μετά τα επικριτικά σχόλια για τον ρόλο της ως μητέρα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Read More

And More