Maria Menounos: Αυτή είναι η αναγγελία του θρησκευτικού της γάμου! [pic]

Η Maria Menounos επιστρέφει στην Ελλάδα για τον πιο όμορφο και ξεχωριστό λόγο! Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και δημοσιογράφος πρόκειται να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της Kevin Undergaro σε μία παραδοσιακή τελετή στον τόπο καταγωγής της, το Άκοβο της Αρκαδίας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο σε live μετάδοση την Πρωτοχρονιά στην Times Square και τώρα ανυπομονεί πώς και πώς να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, παρουσία της οικογένειας και των αγαπημένων του προσώπων.

Ο γάμος της Maria Menounos θα γίνει το Σάββατο 6 Οκτωβρίου και σήμερα δημοσιεύτηκε στην κρητική εφημερίδα Πατρίς η αναγγελία: “O Κέβιν – Μιχαήλ Αντεργκάρο του Μικαέλ και της Κάθλην το γένος Τζιαλόνγκο, που γεννήθηκε στην Βοστώνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των Η.Π.Α και η Μαρία Μενούνος του Κωνσταντίνου και της Σταυρούλας το γένος Καπερνέκα που γεννήθηκε στην Βοστώνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ,θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στον Άγ. Νικόλαο στο Άκοβο Αρκαδίας”.

Ανάμεσα στους κουμπάρους είναι η Μαριέττα Χρουσαλά και ο διάσημος κομμωτής και μακιγιέρ Δημήτρης Γιαννέτος αλλά και ο Σωτήρης Κυρανάκος με τη μνηστή του, Ήρα Βουτσαλά. Ο γάμος θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Άκοβο και θα είναι άκρως παραδοσιακός με κλαρίνα, τσολιάδες, γουρουνοπούλα και αρνιά στην πλατεία του χωριού.

Read More

And More