Μαρία Μενούνος: Δέχτηκε πρόταση γάμου on air μετά από 19 χρόνια σχέσης! Βίντεο

Αφού αρραβωνιάστηκε και η Μaria Menounosμετά από 19 χρόνια σχέσης όλα γίνονται! Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια του Ε! δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Keven Undergaro, όσο βρισκόταν στο “Howard Stern Show» για να παρουσιάσει το νέο της βιβλίο της για μαγειρική με τίτλο «The EveryGirl’s Guide to Cooking».

Όταν η Maria είδε τον Κeven στο πλατό, αναρωτήθηκε αν πρόκειται να της κάνει πρόταση κι αν κάνει πλάκα… Εκείνος αφού μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασαν στην αρχή της σχέσης τους, αναρωτήθηκε αν θα τον έκανε τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στη γη. Δίνοντάς της το δαχτυλίδι, εκείνη αναρωτήθηκε και πάλι αν πρόκειταια για κάποιο αστείο κι εκείνος της είπε: όχι πρόκειται για ένα μεγάλο δαχτυλίδι!

Και συνέχισε: “Αυτή η εκπομπή σημαίνει τόσα για μας. Είπα, μια μέρα θα είσαι σε αυτή την εκπομπή, θα είσαι star και ορίστε, είσαι εδώ”. Εκείνη ξετρελαμένη, απάντησε: “Ναι, ναι, ναι! Φυσικά! Αυτό είναι τόσο όμορφο και σιχαίνομαι τα δαχτυλίδια των αρραβώνων”

Φυσικά το δαχτυλίδι δεν σχεδιάστηκε τυχαία, αλλά από τον Γάλλο σχεδιαστή κοσμημάτων, Jean Dousset, που γνωρίζει πολύ καλά το ζευγάρι και τα γούστα της Maria. Tώρα περιμένουμε το στιγμιότυπο της πρότασης…

Read More

And More