Golden Globes: Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί έκλεψαν τις εντυπώσεις! Τι φόρεσαν οι celebrities;Ψήφισε!

Tι κι αν οι ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου το βράδυ της Κυριακής τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στο κόκκινο χαλί των βραβεία Golden Globes. Λαμπερές εμφανίσεις γεμάτες από glamour που σε μεταφέρουν σε μία άλλη πραγματικότητα που μοιάζει παραμυθένια.

‘Αντρες με κομψά κοστούμια και γυναίκες με τουαλέτες που σε καθηλώνουν και εξιτάρουν την γεύση της μόδας μέσα σου. Στιλίστες που τα ονόματα τους είναι συνδεδεμένα με την επιτυχία, την έμπνευση και τη μόδα έχουν δώσει το καλύτερο τους εαυτό και όπως έγραψε και η Rachel Zoe στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter δεν έκλεισε μάτι ώστε να δει όλες τις πελάτισσες της να κλέβουν τις εντυπώσεις. What a thrill!

Το TLIFE σε ταξιδεύει στο εξωτερικό και σου δίνει όλες τις λεπτομέρειες από τα φορέματα, τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ που oι αγαπημένες μας επώνυμες επέλεξαν για το κόκκινο χαλί.


Chic! H μόνη λέξη που περιγράφει την τόσο όμορφη εμφάνιση της Anne Hathaway που επέλεξε για την λαμπερή βραδιά στράπλες φόρεμα του οίκου Chanel. “Με το που το φόρεσα ένιωσα άνετη και να είναι ο εαυτός μου” είπε για τη Chanel δημιουργία.


H Claire Danes όπως δήλωσε το προηγούμενο μόλις βράδυ στις 9 φόρεσε τη δημιουργία Versace και αμέσως είπε το ναι στη στιλίστρια της.


Έντονα prints επάνω σε αποχρώσεις του ροζ είχε η Versace τουαλέτα που επέλεξε η Halle Berry για την βραδιά των Grammy Awards.


H Jennifer Lawrence επέλεξε στράπλες φόρεμα Dior Haute Couture και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με Brian Atwood πέδιλα και Chopard κοσμήματα.


Με διάθεση καλοκαιρινή η Jessica Alba επέλεξε την sun kissed κοραλί απόχρωση στο φόρεμα του οίκου Oscar de la Renta. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με κολιέ Harry Winston και πλατφόρμες Jimmy Choo.


H Jessica Chastain με παστέλ μεταξωτή τουαλέτα του οίκου Calvin Klein Collection. H ίδια δήλωσε πως ήθελε να φορέσει κάτι που θα την κάνει να νιώθει χαρούμενη. Τα κομψά σκουλαρίκια και βραχιόλι είναι Harry Winston.


H Kate Hudson επέλεξε εξαιρετική μαύρη τουαλέτα με χρυσές λεπτομέρειες του οίκου Alexander McQueen και τη συνδύασε με κοσμήματα Jennifer Meyer. Η Kate δήλωσε πως το φόρεμα ήταν επιλογή της τελευταίας στιγμής αφού το άλλο που είχε επιλέξει ήταν τόσο βαρύ που δεν μπορούσε να περπατήσει.


Xωρίς υπερβολές και με αποκαλυπτική κοιλιά και πλάτη η Nicole Kidman εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με τουαλέτα Alexander McQueen.


Η πάντα sexy Jennifer Lopez επέλεξε τουαλέτα στο χρώμα του δέρματος με κεντημένη λευκή δαντέλα του οίκου Juhar Muraid και τη συνδύασε με χρυσά κοσμήματα και σκουλαρίκια λευκές πέρλες.


Στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση τοτ πρώτου της παιδιού η Adele φόρεσε μαύρο φόρεμα με την υπογραφή Burberry και κοσμήματα Van Cleef &Arpels.


H Amanda Seyfried επέλεξε φόρεμα με δαντέλα και διαφάνεια που έδινε έναν αρκετά goth χαρακτήρα του οίκου Givenchy.

H Emily Blunt τόλμησε το belly bearing για την μεγάλη βραδιά μέσα από δημιουργία του οίκου Michael Kors. Κράτησε τσάντα Salvatore Ferragamo.

Η Εva Longoria με μαύρη δημιουργία με διαφάνειες του οίκου Emilio Pucci

H Heidi Klum επέλεξε λευκή δημιουργία με έντονα σκσίματα στον ώμο και στο πόδι και τη συνδύασε με χρυσές γόβες Christian Louboutin.

Η Τaylor Swift με φόρεμα σε απόχρωση του μπορντό που είχε την υπογραφή Donna Karan Collection.


H εκρηκτική Sofia Vergara με πολύ εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με παγιέτα και κοσμήματα Lorraine Schwartz.


H Naomi Watts έκανε την διαφορά με το μπορντό φόρεμα Zac Posen τα μακριά μανίκια. Η τσάντα box είναι Salvatore Ferragamo.


Eξαιρετική η εμφάνιση της Julianne Moore που επέλεξε την ασπρόμαυρη διχρωμια στη δημιουργία του Tom Ford και της έδωσε λάμψη με κοσμήματα Bulgari.


H Mario Cotillard τόλμησε να μην φορέσει μακρύ φόρεμα αλλά ασύμετρο πορτοκαλί μεταξωτή δημιουργία του οίκου Dior. Τα κοσμηματα της είναι Chopard.


“Ήθελα να φορέσω δημιουργία Βρετανού σχεδιαστή” δήλωσε η Sienna Miller που επέλεξε φόρεμα με απλίκες λουλούδια Erdem.


H Salma Hayek ανέδειξε τις καμπύλες της μέσα από δημιουργία του οίκου Gucci.


Εξαιρετική η εμφάνιση της Jennifer Garner που επέλεξε φόρεμα Vivienne Westwood Couture.


Saint Laurent φόρεσε το μοντέλο Rosie Huntington Whiteley στο κόκκινο χαλί.


H Megan Fox με δημιουργία Dolce&Gabbana

H Rachel Weisz επέλεξε μαύρη δημιουργία με διαφάνεια και πουά λεπτομέρεις του οίκου Louis Vuitton και φόρεσε βραχιόλι από πέρλες σε σχήμα φίδι του οίκου Bulgari.

Read More

And More