Μαρία Μενούνος: Η μεγάλη συγκίνηση λίγο πριν το γάμο της!

Όλα έγιναν ακριβώς όπως τα είχαν ονειρευτεί. Η Μαρία Μενούνος και ο Keven Undergaro παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στον τόπο καταγωγής της Μαρίας, τον Άκοβο Αρκαδίας και έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι. Η ομορφότερη μέρα της ζωής τους ήταν βγαλμένη από παραμύθι, ενώ ταυτόχρονα τηρήθηκε κάθε ελληνικό έθιμο με τους γονείς της νύφης να είναι απόλυτα συγκινημένοι.

Το ζευγάρι μπορεί να καθυστέρησε να φτάσει στην εκκλησία γιατί έχασε την διαδρομή όμως αυτό δεν αποτέλεσε όμως αιτία για να χαλάσει η διάθεσή του. Η Μαρία έλαμπε από ευτυχία μέσα στο νυφικό της ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Secret” σε όλη τη διαδρομή μέχρι την εκκλησία οι καλεσμένοι αλλά και οι κάτοικοι του χωριού τραγούδαγαν στη νύφη το κλασικό τραγούδι γάμου “Γαμπρέ τη νύφη ν’αγαπάς…” . Η γλυκιά νυφούλα απόλαυσε κάθε στιγμή της σημαντικότερης μέρας της ζωής της και το ίδιο έκαναν και όλοι οι φίλοι της που ταξίδεψαν μέχρι εκεί.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, η νύφη πήρε το λόγο και μίλησε για το μεγάλο θαύμα που ζει η οικογένειά της αφού η μητέρα της κατάφερε να ξεπεράσει το πολύ σοβαρό πρόβλημα που είχε. Η Μαρία, για χάρη της μητέρας της, φόρεσε ένα κίτρινο φόρεμα και χόρεψε το τραγούδι “Μαρία με τα κίτρινα” κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων των καλεσμένων. Έπειτα, τη σκυτάλη ανέλαβαν η Αποστολία Ζώη και η Γιάννα Τερζή απογειώνοντας το κέφι της βραδιάς. Η νύφη, μεταξύ άλλων τήρησε και το έθιμο του σπάσιμου των πιάτων.

Το ζευγάρι λίγο πριν κόψει τη γαμήλια τούρτα

Read More

And More