Μαρία Μενούνος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την προσπάθεια της να γίνει μητέρα – “Τώρα είμαι ο εαυτός μου”

“Μετά από αρκετούς μήνες που ακολούθησα την μέθοδο IVF (μέθοδος τεχνητής γονιμοποίησης) και δεν ένιωθα ο εαυτός μου… τώρα χαρούμενη μπορώ να ανεβάσω αυτήν τη φωτογραφία και να πω ότι κατάφερα τελικά να ξαναβρώ τον εαυτό μου”, αποκάλυψε η Μαρία Μενούνος στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία με μπικίνι από τις διακοπές της.

Η γνωστή παρουσιάστρια του “Ε! News” μετά τη δύσκολη μάχη που έδωσε και τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που πέρασε λόγω των ορμονών, δηλώνει χαρούμενη που βγήκε δυνατή από όλη αυτήν τη διαδικασία και μοιράζεται τα συναισθήματά της με όλους τους θαυμαστές της. Κυρίως για να δώσει κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που μπαίνουν σε αυτήν τη διαδικασία.


“Αυτή η διαδικασία σε επηρεάζει σωματικά και συναισθηματικά. Εγώ πέρασα ένα ολόκληρο επεισόδιο της σειράς “SiriusXM Stars” κλαίγοντας. Επιστρέφοντας, όμως, σιγά σιγά στην καθημερινότητά μου και κάνοντας και πάλι γυμναστική, νιώθω ότι είμαι πια στο φυσιολογικό μου. Καθένας που περνά από αυτή τη θεραπεία καταλαβαίνει τι εννοώ”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: “Αυτές οι διακοπές ήταν απαραίτητες και νιώθω πολύ τυχερή που κατάφερα να είμαι εδώ. Αυτό το μέρος είναι σαν τον παράδεισο”.

Το ζευγάρι, μετά τη θεραπεία της Μενούνος πήρε λίγες μέρες άδειας και βρέθηκε στο Μεξικό, απολαμβάνοντας τις βόλτες στην παραλία και τα γαλανά νερά. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο αρραβωνιαστικός της Keven Undergaro ανέβασαν μάλιστα και φωτογραφίες από τον επίγειο παράδεισο που βρίσκονται… δείχνοντας πόσο ερωτευμένοι είναι!

Another day in paradise another pair of sunnies…loving these by @perversesunglasses #paradise#nofilter #neverleaving sorry should have mentioned bikini by @vitaminaswim but it’s last season:)

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης maria menounos (@mariamenounos) στις

#pinacoladas #nevergoinghome

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης maria menounos (@mariamenounos) στις

#paradise

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης maria menounos (@mariamenounos) στις


Να σε ενημερώσω πως η Maria Menounos ξεκίνησε τις προσπάθειες για τεχνητή γονιμοποίηση (In Vitro Fertilisation – IVF) που αποτελεί την καλύτερη θεραπεία για ορισμένα είδη προβλημάτων γονιμότητας. Ωστόσο, μπορεί να είναι απαιτητική και δεν καταλήγει πάντοτε σε εγκυμοσύνη.

3rd egg retrieval fashion….not @versaceofficial hahaha not @jimmychoo …

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης maria menounos (@mariamenounos) στις


Τι είναι η τεχνητή γονιμοποίηση (In Vitro Fertilisation – IVF)

Όταν ένα ζευγάρι συλλαμβάνει με φυσικό τρόπο, το σπέρμα από τον άνδρα και το ωάριο από τη γυναίκα συναντιούνται στις σάλπιγγες της γυναίκας. Αυτές είναι οι σωλήνες που συνδέουν τις ωοθήκες με την μήτρα. Ένα μόνο σπερματοζωάριο καταφέρνει να διαπεράσει το ωάριο και το γονιμοποιεί.

Στην εξωσωματική γονιμοποίηση, αυτή η διαδικασία της “συνάντησης” συμβαίνει έξω από το σώμα της γυναίκας. Τα ωάρια αφαιρούνται χειρουργικά και γονιμοποιούνται σε συνθήκες εργαστηρίου, χρησιμοποιώντας το σπέρμα που έχει δοθεί από τον άντρα.

Στη συνέχεια, το γονιμοποιημένο ωάριο, που ονομάζεται πλέον έμβρυο, εμφυτεύεται χειρουργικά στην μήτρα της γυναίκας.

Τυπικά, ένας κύκλος εξωσωματικής γονιμοποίησης διαρκεί μεταξύ τεσσάρων και επτά εβδομάδων.

Read More

And More