Μαρία Μενούνος – Καλομοίρα: Μαζί σε επίσημη εκδήλωση στις ΗΠΑ! Οι εντυπωσιακές τους εμφανίσεις [pics,video]

Στην Ουάσινγκτον βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Μενούνος μετά τον εντυπωσιακό της γάμο στον Άκοβο της Αρκαδίας και το ξεχωριστό honey moon στην Ιταλία με τον σύζυγό της Keven Undergaro. Αφορμή για το ταξίδι της στην D.C στάθηκαν τα American Valor Awards, μια εκδήλωση για τους βετεράνους στρατιώτες του αμερικανικού στρατού, όπου η διάσημη παρουσιάστρια κλήθηκε να δώσει βραβείο.

Μπορεί να μην την συνόδευσε ο σύζυγός της, αλλά η Μαρία δεν πήγε μόνη της! Μαζί της ήταν η Καλομοίρα με τον άντρα της Γιώργο Μπούσαλη αλλά και ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος επιμελήθηκε τα look των δύο γυναικών. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μένει μόνιμα στην Ουάσινγκτον με την οικογένειά της και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την ιδιαίτερη βραδιά, όπου η καλή της φίλη θα έδινε βραβείο σε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο, τον πράκτορα των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, Clinton J Hill.

Τόσο η Μαρία Μενούνος όσο και η Καλομοίρα έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις λαμπερές τουαλέτες τους. Η διάσημη παρουσιάστρια και η αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν πιο όμορφες και εντυπωσιακές από ποτέ, ενώ ο Δημήτρη Γιαννέτος δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμιότυπα στα social media, δείχνοντάς μας την υπέροχη δουλειά του.

https://instagram.com/p/Bpdv8D8ASuY/

Read More

And More