Μαρία Μενούνος – Keven Undergaro: Έφυγαν για το ταξίδι του μέλιτος! [pics]

Έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε στο Άκοβο Αρκαδίας τον άντρα της ζωής της, Keven Undergaro. Η παρουσιάστρια ήθελε πάρα πολύ να γίνει αυτό στον τόπο καταγωγής της για αν δώσει χαρά τόσο στους συμπατριώτες της όσο και στους γονείς της, Λίτσα και  Κωνσταντίνο. Η ίδια είναι πολύ δεμένη μαζί τους και ειδικά μετά την περιπέτεια υγείας της μητέρας της αλλά και την πρόσφατη του πατέρας της νιώθει ότι έζησε μια σπάνια στιγμή. Δίπλα της. εκτός από την οικογένειά της, ήταν και οι κολλητοί της φίλοι και ειδκά οι κουμπάροι της που έκαναν το γάμο της ακόμα πιο όμορφο.

Το πρωί της Τετάρτης το νιόπαντρο ζευγάρι αναχώρησε έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από την Ελλάδα. Θα ακολουθήσει το ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία που είναι η γενέτειρα του γαμπρού.

Ο Σωτήρης Κυρανάκος, που ήταν ένας από τους κουμπάρους τους, τους αποχαιρέτησε στο Ελευθέριος Βενιζέλος δίνοντας τους τις ευχές του.

Το TLIFE βρίσκεται στο Άκοβο! Μείνε συντονισμένη για όλο το ρεπορτάζ από το γάμο της Μαρίας Μενούνος και του Keven Undergaro

Read More

And More