Μαρία Μενούνος – Kevin Undergaro: Το honeymoon στην Ιταλία και η άγνωστη ιστορία με την καταγωγή του γαμπρού που έφερε προβλήματα [pics]

Μόλις 10 μέρες μετά τον θρησκευτικό τους γάμο στον Άκοβο της Αρκαδίας, η Μαρία Μενούνος και ο Keven Undergaro συνεχίζουν να ζουν ένα ονειρικό ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία. Αφού έκαναν το μυστήριο και το γαμήλιο πάρτι στην πατρίδα της παρουσιάστριας, τιμώντας έτσι τις παραδόσεις της γενέτειρας της νύφης, αποφάσισαν να κάνουν το honeymoon στην Ιταλία, μιας και ο γαμπρός έχει ρίζες από εκεί.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ήθελε πάρα πολύ να γίνει ο γάμος στον τόπο καταγωγής της για να δώσει χαρά τόσο στους συμπατριώτες της όσο και στους γονείς της. Όμως δεν θα μπορούσε να μην κάνει το χατήρι στον επί 20 χρόνια αγαπημένο της και έτσι έφτιαξαν βαλίτσες και άρχισαν να κάνουν τον γύρο της Ιταλίας.

Το νεόνυμφο ζεύγος έχει ήδη επισκεφτεί την Σικελία, την Ρώμη και το Βατικανό και δεν σταματά τις βόλτες στους γραφικούς δρόμους της πόλης, να δοκιμάζει υπέροχες μακαρονάδες και να ζει μαγικές στιγμές. Η Mαρία Μενούνος, μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι πήρε ήδη 2μισι κιλά από το φαγητό που τρώνε εκεί, αλλά το μόνο που νιώθει είναι… ευτυχία!

 

Η διάσημη παρουσιάστρια και ο επιτυχημένος τηλεοπτικός παραγωγός δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν και το Βατικανό, με την Μαρία να έχει εντυπωσιαστεί από τις ξεχωριστές τοιχογραφίες και τις ζωγραφιές στο εσωτερικό της εκκλησίας του St Peter’s Basilica.

Μάλιστα, κάτι που δεν έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό είναι το γεγονός πως η καταγωγή του γαμπρού έφερε σοβαρά προβλήματα στη σχέση της Μαρίας με τους Έλληνες γονείς της. Βλέπεις, η οικογένεια της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας επιθυμούσε διακαώς για εκείνη να παντρευτεί Έλληνα. Έτσι, όταν η τότε 19χρονη Μαρία Μενούνος έφερε στο σπίτι τον τότε 16χρονο Ιταλοαμερικανό σύντροφό της, οι γονείς της δεν χάρηκαν καθόλου, με συνέπεια να την αποκληρώσουν και να τις κόψουν τα δίδακτρα για το Πανεπιστήμιο.

H Μαρία Μενούνος μίλησε πριν περίπου τέσσερα χρόνια γι’ αυτή τη δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή στην ιστοσελίδα AOL.com, αναφέροντας χαρακτηριστικά “Δεν ήταν καθόλου εύκολη κατάσταση… Δεν ήταν Έλληνας και ο πατέρας μου ήταν πολύ θυμωμένος. Σχεδόν με αποκλήρωσε. Ήμουν σχεδόν άστεγη, χωρίς μόρφωση, χωρίς πτυχίο, αλλά είχα τον Keven μου”.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε χαρακτηρίσει εκείνη και τον σύντροφό της ως “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”! Όμως κόντρα στα εμπόδια και τις αντιρρήσεις της αυστηρής οικογένειάς της, η Μαρία και ο Keven είναι μαζί 20 ολόκληρα χρόνια και η σχέση τους επισφραγίστηκε όταν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 6 Οκτωβρίου στον Άκοβο της Αρκαδίας, παρουσία της οικογένειας της.

Read More

And More