Maria Menounos: Με άμαξα θα φτάσει στην εκκλησία – Όλες οι λεπτομέρειες του παραδοσιακού γάμου της

Στο Άκοβο Αρκαδίας βρίσκεται από σήμερα η Maria Menounos για να επιμεληθεί τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου της. Η παρουσιάστρια θα παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο τον άντρα της ζωής της Keven Undergaro. Το ζευγάρι έφτασε στην Ελλάδα την Τετάρτη και ανυπομονεί να ζήσει μια από τις πι όμορφες στιγμές της ζωής του έχοντας κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ελάχιστοι θα είναι οι καλεσμένοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE, που θα ταξιδέψουν από την Αμερική. Η Maria, μετά τον εντυπωσιακό πολιτικό γάμο στην Times Square στη Νέα Υόρκη, ήθελε να κάνει αυτό το μυστήριο κυρίως για τους συμπατριώτες της.

Για αυτό το λόγο και το μενού του γάμου κινείται σε παραδοσιακές και τοπικές γεύσεις που συνάδουν με τις προτιμήσεις του ζευγαριού.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το μενού του γάμου

Το Δειπνοσοφιστήριον Catering, που ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την οργάνωση του γάμου,σχεδιάζει για το Σάββατο έναν “Greek style family service” γάμο με παραδοσιακό, ελληνικό μενού με πιάτα εμπνευσμένα από την ιδιαίτερη πατρίδα της Maria Menounos με παραδοσιακές πινελιές όπως άρωμα και χρώμα λεμονιού αλλά και ελληνικά βότανα.

Όλα θα φτάσουν στην Αρκαδία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, από την Αθήνα με 4 φορτηγά κάνοντας το χωριό να κινείται όλο στους ρυθμούς του γάμου. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί, στις 4 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου ενώ θα ακολουθήσει η δεξίωση στο Δημοτικό Σχολείο Ακόβου.

Κουμπάροι, όπως έχει γίνει γνωστό, θα είναι ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.

Παραδοσιακό χαρακτήρα θα έχουν και τα αναμνηστικά που θα παραλάβουν οι καλεσμένοι αφού τα επιμελήθηκε μαζί με της μπομπονιέρες η Κρητικιά δημιουργός Ελίνα Μπακίντα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τις μπομπονιέρες του γάμου

Από τις ωραίες λεπτομέρειες στη διακόσμηση θα είναι και τα λεμόνια, που σύμφωνα με το TLIFE, είναι από τα αγαπημένα της νύφης.

Στην εκκλησία, που απέχει περίπου 300 μέτρα από το πατρικό της θα την συνοδεύσει ο πατέρας της και θα φτάσουν με άμαξα! Θα τους συνοδεύσουν φυσικά και η μητέρα της αλλά και ο αδερφός της.

Όσον αφορά το νυφικό της θα φέρει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη ενώ το make up και τα μαλλιά της θα επιμεληθεί ο κουμπάρος και κολλητός της Δημήτρης Γιαννέτος. Αυτό που θέλει γενικά είναι κάτι απλό και κομψό κι επειδή συνεργάζονται πολλά χρόνια είναι σίγουρη ότι τοαποτέλεσμα θα είναι άψογο.

Read More

And More