Μαρία Μενούνος: Με τραγούδια και χορούς η προετοιμασία της νύφης στο Άκοβο! Φωτογραφίες και βίντεο από το σπίτι

Στο Άκοβο Αρκαδίας βρίσκεται από χθες η Μαρία Μενούνος για να επιμεληθεί τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου της. Η παρουσιάστρια θα παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο τον άντρα της ζωής της Keven Undergaro. Το ζευγάρι έφτασε στην Ελλάδα την Τετάρτη και ανυπομονεί να ζήσει μια από τις πι όμορφες στιγμές της ζωής του έχοντας κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ελάχιστοι θα είναι οι καλεσμένοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE, που ταξίδεψαν από την Αμερική. Η Μαρία, μετά τον εντυπωσιακό πολιτικό γάμο στην Times Square στη Νέα Υόρκη, ήθελε να κάνει αυτό το μυστήριο κυρίως για τους συμπατριώτες της τηρώντας όλα τα ήθη και τα έθιμα του τόπου.

Για αυτό το λόγο και το μενού του γάμου κινείται σε παραδοσιακές και τοπικές γεύσεις που συνάδουν με τις προτιμήσεις του ζευγαριού. Φυσικά, η προετοιμασία στο σπίτι έγινε με τραγούδια και χορό με όλο το Άκοβο να κινείται σήμερα σε γαμήλιους ρυθμούς.

Ο θείος της Μαρίας, Γρηγόρης Μενούνος έφτασε χαρούμενος στο σπίτι κρατώντας στα χέρια του μια φωτογραφία από τη βάφτισή της.

Το μυστήριο θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, που είναι και ο πολιούχος. Ο μεγαλοπρεπής ναός, βυζαντινού ρυθμού βρίσκεται στο κέντρο του Άκοβου και σε λίγη ώρα αναμένεται να γεμίσει από κόσμο για να δει από κοντά τη νύφη και τον γαμπρό να δίνουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Το TLIFE βρίσκεται στο Άκοβο! Μείνε συντονισμένη για όλο το ρεπορτάζ από το γάμο της Μαρίας Μενούνος και του Keven Undergaro

Read More

And More