Μαρία Μενούνος: Ο γάμος με τον Keven, το μωρό που θέλει να αποκτήσει και τα 18 κιλά που έχασε!

«Είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα», αποκάλυψε η Μαρία Μενούνος στην Σόνια Καζόνι και σε συνέντευξή της στο περιοδικό People. Η διάσημη παρουσιάστρια, λίγο πριν τη βραδιά των Oscars 2016, στην οποία και θα βρίσκεται μίλησε για τον σύντροφό της Keven Undergaro, το όνειρό της να παντρευτεί στο χωριό Άκοβο, τον ελληνικό γάμο που θέλει να πραγματοποιήσει και την προετοιμασία της για τα Όσκαρ.

Με αφορμή, μάλιστα, την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου Everyday’s Girl Guide to Cooking που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε ποιες είναι οι συνταγές με τις οποίες κατάφερε να χάσει 18 κιλά και να μην τα ξαναπάρει ποτέ.

Το Μάρτιο κυκλοφορεί το νέο σου βιβλίο από τη σειρά «Every Girl’s Guide To», το Every Girl’sGuide To Cooking. Είναι η μαγειρική κάτι που απολαμβάνεις;

Είναι μια από τις αγαπημένες μου ασχολίες. Το βρίσκω πολύ χαλαρωτικό και επιπλέον δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δείξεις την αγάπη σου από το να μαγειρεύεις για τους αγαπημένους σου. Επίσης, μαγειρεύοντας έχεις καλύτερο έλεγχο της διατροφής σου. Έτσι έχασα δεκαοκτώ κιλά. Συχνά με ρωτούν πώς έχασα βάρος και τι μαγειρεύω ώστε να παραμένω fit. Είναι ένας από τους λόγους που έγραψα αυτό το βιβλίο. Επίσης, είχα πολύ καλό feedback από τα προηγούμενα βιβλία μου της σειράς «Every Girl’s Guide To». Είχα ένα κεφάλαιο με συνταγές σε όλα και ο κόσμος μού έστελνε πάντα tweetsγια να δώσω κι άλλες συνταγές.

Πώς βρίσκεις χρόνο να μαγειρέψεις τις καθημερινές με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα; Θα μας δώσεις κι εμάς μερικά tips;

Μέσα από τις συνταγές που θα βρείτε στο βιβλίο, οι εργαζόμενες και γενικά πολυάσχολες γυναίκες θα μπορέσουν εύκολα να μαγειρέψουν, γιατί οι συνταγές είναι απλές, εύκολες και γρήγορες. Λόγω του προγράμματός μας και εγώ και η μαμά μου ήμασταν αναγκασμένες να δημιουργήσουμε τέτοιες συνταγές. Η μαμά μου είχε δύο δουλειές και έπρεπε επιπλέον να μαγειρεύει, ειδικά για τον μπαμπά μου που έχει διαβήτη τύπου 1. Οι συνταγές της ήταν πεντανόστιμες, υγιεινές, αλλά και γρήγορες, πανεύκολες να τις ετοιμάσεις. Δεν είχε κι άλλη επιλογή! Το βιβλίο έχει δεκάδες tips και τρικ για να βοηθήσουν τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο. Κάτι που αρέσει πολύ σε μένα, για παράδειγμα, είναι να προ-μαγειρεύω γεύματα, να τα συσκευάζω και να τα παίρνω μαζί μου στη δουλειά. Στο βιβλίο θα βρείτε άπειρες light και υγιεινές συνταγές, όπως και κάποιες πολύ εντυπωσιακές και λαχταριστές. Όπως έχω πει και στο βιβλίο Every Girl’s Guide to Diet and Fitness, ακολουθώ ένα πρόγραμμα 75-25. 75% της διατροφής μου είναι πολύ υγιεινή, με ανεπεξέργαστες τροφές, αλλά σε ένα 25% με αφήνω να παίξω. Και μου αρέσει να παίζω με τις γεύσεις! Απλά εκεί θέλει λίγη προσοχή στις ποσότητες.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More