Maria Menounos: Παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα!

Σε πυρετό γαμήλιων προετοιμασιών βρίσκεται η Maria Menounos! Μπορεί η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια να παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον επί 20 χρόνια σύντροφό της Kevin Undergaro, στην Time Square την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή και για την θρησκευτική τελετή.

Φυσικά, ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στην Ελλάδα και όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, το μυστήριο θα λάβει χώρα τον προσεχή Οκτώβρη στο Άκοβο της Αρκαδίας, που βρίσκεται κοντά στη Μεγαλόπολη, με όλο το παραδοσιακό τελετουργικό. Πιο συγκεκριμένα, η μέλλουσα νύφη έχει οργανώσει ένα ρομαντικό και συνάμα παραδοσιακό γάμο (με κλαρίνα και νταούλια) στην εκκλησία του χωριού και κατόπιν ξέφρενο γλέντι, το οποίο θα μείνει αξέχαστο στο ζευγάρι και στους καλεσμένους που θα φτάσουν από όλον τον κόσμο.

Η Maria Menounos έχει αφήσει πλέον πίσω της την δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και προχωράει μπροστά γεμάτη αισιοδοξία και νέα ξεκινήματα. Φυσικά, πάντα στο πλευρό της έχει τον αγαπημένο της Kevin Undergaro, ο οποίος της στάθηκε σε όλες τις δύσκολες στιγμές που έζησε η όμορφη παρουσιάστρια.

Read More

And More