Maria Menounos: Ποιος είναι ο επί είκοσι χρόνια αγαπημένος της Keven Undergaro που θα παντρευτεί στην Ελλάδα [pics]

Είναι μαζί τα τελευταία είκοσι χρόνια και πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Η Maria Menounos και ο Keven Undergaro θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της αμερικανικής showbiz και ετοιμάζονται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο Άκοβο της Αρκαδίας. Ο Kevin για την όμορφη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δεν είναι μόνο ο σύζυγός της – παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε live μετάδοση στην Times Square – αλλά ο καλύτερός της φίλος, ο έρωτας της ζωής της και το στήριγμά της.

Ποιος είναι ο Keven Undergaro

Ο σύζυγος της Maria Menounos είναι ιδιαίτερα γνωστός στις Ηνωμένες Πολιτείες, ως ένας από τους πιο ικανούς και έξυπνους τηλεοπτικούς παραγωγούς. Ο Keven Undergaro είναι ο ιθύνων νους και το ιδρυτικό μέλος του ψηφιακού δικτύου με τίτλο AfterBuzz TV – ένα από τα πιο επιτυχημένα online broadcast δίκτυα των ΗΠΑ – αλλά και συγγραφέας και παραγωγός στον κινηματογράφο. Ο γοητευτικός παραγωγός γεννήθηκε το 1967 (είναι 51 ετών) στην Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών και από μικρή ηλικία είχε εθισμό στα video games, στα comics περιοδικά, στην τηλεόραση και στις ταινίες. Πήρε πτυχίο από το Saint Anselm College στην Ιστορία αλλά ποτέ δεν ακολούθησε καριέρα σε αυτό που σπούδασε. Αντιθέτως μόλις αποφοίτησε έφυγε για Hollywood και κυνήγησε τα όνειρά του.

Μάλιστα, η αξία του ονόματος του Keven Undergaro λέγεται ότι εκτιμάται στα 10 εκατομμύρια δολάρια. Όμως παρά το γεγονός ότι διαθέτει αρκετά χρήματα, ο σύζυγος της Maria Menounos δίνει και συμβουλές σε διάφορους celebrities ή ανθρώπους με όνειρα χωρίς να ζητά πίσω κάποια πληρωμή, καθώς πιστεύει ότι αυτό είναι καλό… κάρμα! Επίσης ασχολείται με την διάσωση ζώων και τις ανακαινίσεις σπιτιών.

Το love story του με την Maria Menounos

Ο Keven και η Maria διατηρούν σχέση από τον Απρίλιο του 1998, η οποία θα ολοκληρωθεί με τον θρησκευτικό και άκρως παραδοσιακό γάμο τους στον τόπο καταγωγής της διάσημης παρουσιάστριας στο Άκοβο της Αρκαδίας. Η πρόταση γάμου έγινε τον Μάρτιο του 2016 σε live μετάδοση στην εκπομπή Howard Stern Show, ενώ ο πολιτικό γάμος τους στις 31 Δεκεμβρίου του 2017 στην Times Square. Ο Keven γνώρισε την Maria όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών και γεμάτη όνειρα για μία καριέρα στην τηλεόραση. Τότε, ο γνωστός παραγωγός άφησε πίσω του την ξέφρενη ζωή και αποφάσισε να σοβαρευτεί για χάρη της αγαπημένης του. Ο Kevin Undergaro αφιερώθηκε στην Maria Menounos και στην επαγγελματική της ζωή και έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καριέρα της ως δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Ο αγαπημένος της ήταν δίπλα της και δεν την άφησε στιγμή μόνη της σε μία από τις πιο δύσκολες περιπέτειες που πέρασε με την υγεία της. Η Maria Menounos διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο και πέρσι έκανε επέμβαση για την αφαίρεσή του. Ο Keven Undergaro ήταν συνεχώς στο πλευρό της και τη στήριζε με όποιον τρόπο μπορούσε.

“Δεν έχω ανακτήσει ακόμη πλήρως την ισορροπία μου, αλλά όσο στηρίζομαι στον αρραβωνιαστικό μου, τον Keven, είμαι καλά. Δυναμώνω μέρα με την ημέρα και πολύ σύντομα θα επιστρέψω στην φυσιολογική μου κατάσταση”, είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Read More

And More