Μαρία Μενούνος: Πριν πέντε χρόνια η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο – Η συγκλονιστική ανάρτηση

Η Μαρία Μενούνος βρίσκεται σε βαρύ πένθος από την μέρα που έχασε την αγαπημένη της μητέρα από καρκίνο. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την απώλεια της μαμάς της, η οποία σαν σήμερα διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο τέταρτου σταδίου…

Η Μαρία Μενούνος έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με την Λίτσα Μενούνος από τη δύσκολη αυτή περίοδο.

Διάβασε ένα απόσπασμα από την ανάρτησή της:

«Σήμερα θα ήταν η πέμπτη επέτειος από τη διάγνωση της μαμάς μου. Πριν πέντε χρόνια, έκατσα στο κρεβάτι της στο νοσοκομείο, όταν ο γιατρός της είπε ότι έχει γλοιοβλάστωμα. Καρκίνο στον εγκέφαλο στο τέταρτο στάδιο. Η μαμά τον κοίταξε και του είπε “ok”. Δεν ήθελα να κάνω άλλες ερωτήσεις μπροστά της, καθώς ήθελα να την προστατεύσω από αυτό, όσο περισσότερο μπορούσα. Είχα ήδη μιλήσει με τους γιατρούς και ήξερα ότι δεν είναι καλό και έψαχνα έναν τρόπο να πετάξει με ασφάλεια στο Los Angeles.

Είμαι ευγνώμων για όλους τους νευροχειρουργούς, που πήρα συμβουλές και μου είπαν ότι θα ήταν ένα ρίσκο που άξιζε. Που με βοήθησαν που μου έδωσαν το κουράγιο να κάνω όσα ένιωσα ότι ήταν καλύτερα για εκείνη. Στο L.A. θα είχαμε τα πλεονεκτήματα του σπιτιού. Το σπίτι μου, τους φίλους μου. Έτσι πήγαμε με το αεροπλάνο στο σπίτι της και προσέλαβα μία νοσοκόμα στην πτήση για να είναι ακόμη περισσότερο ασφαλής.

Μου λείπει απίστευτα πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Είναι ακόμη φρέσκο. Προσπαθώ να χαμογελάω περισσότερο από όσο κλαίω. Αυτή ήταν η παράκλησή της. Μου είχε πει πως αν κάτι συμβεί “να συνεχίσεις να χαμογελάς”. Φιλιά».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Read More

And More