Μαρία Μενούνος: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τη μάχη της μητέρας της με τον καρκίνο!

Το δικό της μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας σε όσους περνούν δύσκολες ώρες λόγω προβλημάτων υγείας θέλησε να στείλει η Μαρία Μενούνος. Ο γνωστή παρουσιάστρια που ζει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της έχει περάσει πολύ κρίσιμες ώρες καθώς τα τελευταία χρόνια η μητέρα της δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η κυρία Λίτσα που έχει γίνει σύμβολο και είναι το πρότυπο της ταλαντούχας με ελληνικές ρίζες παρουσιάστριας έχει διαγνωστεί τέσσερις φορές με καρκίνο μέσα σε τέσσερα χρόνια και συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη και να παραμένει αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Η ίδια άλλωστε, ήταν από μικρή μαχήτρια και έχοντας τώρα στο πλευρό της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, και τους καλύτερους γιατρούς προσπαθεί να σταθεί δυνατή!

Φορτισμένη συγκινησιακά για όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο που έχει περάσει η μητέρα της, η Μαρία Μενούνος στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας σε όσους βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις και ζητά από τον κόσμο να έχει πίστη!

«Γεια σας. Απλώς στέκομαι εδώ και ελπίζω. Εννοώ η μαμά μου. Καθημερινά δέχομαι και ένα τηλέφωνο από κάποιον που έχει διαγνωσθεί με κάτι τρομακτικό. Δεν είστε μόνοι. Πάντα υπάρχει ελπίδα. Η μητέρα μου έχει αντιμετωπίσει τέσσερις καρκίνους στο κεφάλι μέσα σε 4 χρόνια. Είναι εύκολο; Όχι. Αλλά στέκεται εδώ και χαμογελά!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Στο μεταξύ εσείς να πιστέψετε, Αυτό (σ.σ. το μήνυμα) είναι για όποιον το χρειάζεται σήμερα».

Read More

And More