Site icon TLIFE

Μαρία Μενούνος: Στην Ελλάδα για πιθανή συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή – Φωτογραφίες

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Μενούνος. Λίγες ημέρες μετά το μνημόσυνο για τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της, η διάσημη ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια ταξίδεψε στην Αθήνα, με αφορμή μια πιθανή συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Το πρωί της Δευτέρας 5 Μαΐου, η Μαρία Μενούνος επισκέφτηκε το κτίριο της ΕΟΕ στο Χαλάνδρι, όπου είχε συνάντηση εργασίας με στελέχη της Επιτροπής και συγκεκριμένα με τον Ισίδωρο Κούβελο, πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η επίσκεψη της παρουσιάστριας στην ΕΟΕ δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς απαθανατίστηκε από φωτογράφους κατά την είσοδό της στο κτίριο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συνεργασίας.

Φωτογραφίες: NDP

 

 

© 2025 tlife.gr