Μαρία Μενούνος: Η συγκίνηση για τον μπαμπά της και ο θρησκευτικός γάμος στην Ελλάδα!

Μαρία Μενούνος: Η συγκίνηση για τον μπαμπά της και ο θρησκευτικός γάμος στην Ελλάδα! | tlife.gr

Η χρονιά που άφησε πίσω της η Μαρία Μενούνος ήταν πραγματικά δύσκολη αλλά φρόντισε να υποδεχτεί τη νέα με τον πιο όμορφο τρόπο. Η διάσημη παρουσιάστρια καλωσόρισε το 2018 με τον γάμο της! Παντρεύτηκε μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές τον επί 20 χρόνια σύντροφό της Κέβιν Αντεργκάρο. Η τελετή έγινε, σε live μετάδοση, στην Time Square και παρόντες ήταν και οι γονείς της Κωνσταντίνος και Λίτσα Μενούνος.

Η απόφαση να γίνει ο γάμος τους έτσι ήταν αυθόρμητη αλλά θα ακολουθήσει και θρησκευτικός στην Ελλάδα. Η Μαρία Μενούνος έχει μπει σε άλλη φάση ζωής και νιώθει έτοιμη να γίνει μητέρα και πριν γίνει αυτό θα πραγματοποιηθεί μία ακόμα τελετή στην Αρκαδία.

https://www.instagram.com/p/BeLRG5blgFd/?taken-by=mariamenounos

Η ιδέα να παντρευτούμε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την έλευση της νέας χρονιάς στη μέση της Time Square προέκυψε μετά από συζήτηση με μία από τις παραγωγούς μου, που ευχήθηκε πολύ να έχει έναν ζωντανό γάμο στη σύνδεση, με ένα όμορφο ζευγάρι αποφασισμένο να κάνει το μεγάλο βήμα. Συγκεκριμένα, μου είπε: “Ωραία θα ήταν να είχαμε έναν γάμο, εκτός αν θέλεις εσύ και ο Κέβιν να παντρευτείτε. Η Αρχική μου αντίδραση ήταν να γελάσω, αλλά όταν μπήκα στο αυτοκίνητο ξεκίνησα να σκέφτομαι ότι τελικά είναι μια πολύ καλή ιδέα! Μετά τον γάμο, ο Κέβιν μου αποκάλυψε πως ήταν ένα βήμα μπροστά από εμένα, αφού τον τελευταίο χρόνο προετοίμαζε την έκπληξη να μου κάνει πρόταση γάμου στο ραδιοφωνικό σόου του Χάουαρντ Στερν”, αποκαλύπτει η Μαρία Μενούνος στην Real News.

Και συνεχίζει: “Πραγματικά, πιστεύω πως αργήσαμε να πάρουμε απόφαση να παντρευτούμε, γιατί δεν θέλαμε να υποστούμε την πίεση της διοργάνωσης ενός γάμου. Πάντα ήθελα να είμαστε μεταξύ μας, αν και ο γάμος μας εντέλει ληταν το ακριβώς αντίθετο, αφού πραγματοποιήθηκε μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές και στους γονείς μας. Το ότι έγινε αυθόρμητα και ξαφνικά, χωρίς να έχουμε την πίεση ποιους θα καλέσουμε, έκανε το γάμο μας ακόμα πιο τέλειο!”

Όσο για τον γάμο της στην Ελλάδα, ξάδερφος της Μαρίας Μανούνος αποκαλύπτει στην εφημερίδα ότι θα γίνει το καλοκαίρι στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο Άκοβο της Αρκαδίας, που βρίσκεται κοντά στη Μεγαλόπολη, με όλο το παραδοσιακό τελετουργικό.

Αυτό δείχνει έμπρακτα πως η Μαρία Μενούνος θέλει να αφήσει πίσω της τα απανωτά χτυπήματα που έφερε το 2017 στη ζωή της. Σε όλα βέβαια είχε πάντα δίπλα της τους δικούς της και ειδικά τον μπαμπά της που στάθηκε στήριγμα και στο δικό της πρόβλημα υγείας και στη μαμά της. Για τον λόγο αυτό και έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για εκείνον σημειώνοντας πως έκλαιγε από χαρά και την επόμενη μέρα του γάμου.

READ more