Maria Menounos: Το συγκινητικό video με την μητέρα της που δίνει μάχη με τον καρκίνο! [vid]

Τα αδύνατα δυνατά για να νιώσει καλύτερα η μητέρα της κάνει η Μαρία Μενούνος (Maria Menounos). Η γνωστή παρουσιάστρια περνά δύσκολες ώρες, αλλά δεν το βάζει κάτω και δεν χάνει λεπτό την αισιοδοξία της, βοηθώντας όσο περισσότερο μπορεί την μητέρα της Λίτσα, που δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Αυτήν τη φορά, μάλιστα, επιστράτευσε τα μεγάλα όπλα και με την βοήθεια του σκύλου της, έκανε την μητέρα της να γελάσει. “Κάνε τη δουλειά σου Whinnie! Και την κάνει… Ποιος δεν θα χαμογελούσε σε αυτό το πλασματάκι; Η μαμά μου είναι πολύ χαρούμενη με αυτό”, έγραψε στο Instagram και ανέβασε το παρακάτω video:

Do your job Whinnie!! And she is..who wouldn’t smile at this? Mom is so happy with her little crew of fluff balls:) (ps yia his means grandma in greek)

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης maria menounos (@mariamenounos) στις


Η περιπέτεια υγείας της μητέρας της Maria Menounos

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό, όταν η μητέρα της Μαρία Μενούνος διαγνώσθηκε με όγκο στο κεφάλι. Αμέσως μπήκε στο χειρουργείο και ευτυχώς όλα πήγαν καλά, αλλά οι αγώνες συνεχίζονται μιας και η γυναίκα πρέπει τώρα να ακολουθήσει μια σειρά από θεραπείες. Η ίδια μάλιστα, φορά πλέον περούκα και η κόρη της έχει επιστρατεύσει τον top κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτο για να την χτενίσει και να την κάνει να αισθανθεί σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.


Read More

And More