Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Γεύμα στο κέντρο της πόλης με φιλική παρέα για το πρώην ζευγάρι [pics]

Μαρία Μπακοδήμου – Δημήτρης Αργυρόπουλος: Γεύμα στο κέντρο της πόλης με φιλική παρέα για το πρώην ζευγάρι [pics] | tlife.gr

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου μπορεί εδώ και 16 χρόνια να έχουν χωρίσει ως ζευγάρι, όμως παραμένουν οικογένεια. Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις, με τον έναν να βρίσκεται στο πλευρό του άλλου τόσο στις δύσκολες όσο και στις εύκολες στιγμές. Η ξανθιά παρουσιάστρια, που φέτος θα βρίσκεται στο Open Beyond και ο γνωστός εκδότης έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Νικήτα και τον Άρη, τα οποία θα τους δένουν για μια ζωή.

Οι δύο πρώην σύζυγοι βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες στο Κολωνάκι και απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του TLIFE κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύμα τους με φιλικό ζευγάρι. Η αλήθεια είναι ότι Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος συνηθίζουν να βγαίνουν μαζί, αφού ανταλλάσσουν απόψεις για όλα τα ζητήματα της καθημερινότητάς της. Με casual look και ένα μεγάλο χαμόγελο σχηματισμένο στα χείλη οι τέσσερίς τους πέρασαν υπέροχα.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

READ more