Μαρία Μπακοδήμου: Η τηλεοπτική επιστροφή και τα πρόσωπα που συζητούν για τη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΙ

Η Μαρία Μπακοδήμου ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Όπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, η παρουσιάστρια θα αναλάβει ένα νέο magazino στην ζώνη του Σαββατοκύριακου για τη νέα σεζόν του ΣΚΑΙ.

«Από τον Σεπτέμβριο, η Μαρία επιστρέφει στον ΣΚΑΙ, για να μας συστήσει τα Σαββατοκύριακα, αλλιώς: ανατρεπτικά, σπαρταριστά και ευφάνταστα! Ραντεβού με την Μαρία Μπακοδήμου την ερχόμενη σεζόν, στον ΣΚΑΪ!», ανέφερε, μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του σταθμού.

Μαρία Μπακοδήμου – Τα πρόσωπα που συζητούν για τη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΙ 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, η Μαρία Μπακοδήμου αρχικά προορίζονταν για την καθημερινή πρωινή ζώνη του σταθμού, κάτι το οποίο άλλαξε μετά την έλευση της Φαίης Σκορδά.

Η απόφαση να μεταφερθεί η εκπομπή της Σαββατοκύριακο έφερε ανατροπές. Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος ο οποίος αρχικά είχε συμφωνήσει για καθημερινή εκπομπή, μετά τις αλλαγές, αποφάσισε να αποχωρήσει.

Στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου φαίνεται πως «κλείδωσε» η Μαριλού Ρεπαπή, ενώ σε εξελίξεις βρίσκονται οι συζητήσεις και με άλλα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και η Παρθένα Χοροζίδου. Η τελική ομάδα θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Read More

And More