Μαρία Μπακοδήμου – Τίμος Λειβαδίτης: Είναι αχώριστοι και full ερωτευμένοι! Πού διασκέδασαν;

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και παρά το γεγογός ότι κρατάνε χαμηλούς τόνους και δεν τους αρέσει να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή ο έρωτάς τους που λολο και μεγαλώνει φαίνεται στα μάτια τους!

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Τίμος Λειβαδίτης, είναι πλέον αρκετά χρόνια μαζί και απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή όσο ποτέ! Χθες βρέθηκαν στην παράσταση του Νίκου Μουτσινά “Κοκομπλόκο” στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά.

Η Μαρία μιλώντας στους δημοσιογράφους δεν θέλησε να πει λεπτομέρειες για το τηλεοπτικό της μέλλον τους με το Φώτη Σεργουλόπουλο αλλά τόνισε πως σίγουρα η εκπομπή όπως είναι τώρα έχει κλείσει τον κύκλο της και ότι αυτό που θα κάνουν την νέα τηλεοπτική σεζόν θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό!

Η Μαρία απόλαυσε την παράσταση μαζί με τον σύντροφό της ήταν κούκλα μέσα στο φλοράλ φουστάνι της που επέλεξε για την συγκεκριμένη βραδιά!

Όσο για τη σχέση της με τον αγαπημένο της, κρατάμε μια φράση που είπε για εκείνον σε συνέντευξή της στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που τα λέει όλα: “Είναι ο μοναδικός που μπορώ να είμαι αυτή ακριβώς που είμαι, να λέω ότι μου κατέβει στο μυαλό. Είμαι αυτή που ήμουν από την πρώτη μέρα”

Read More

And More