Μαρία Μπακοδήμου: Το μήνυμα της παρουσιάστριας πριν μπει το νέο έτος

Η Μαρία Μπακοδήμου τα Χριστούγεννα πέρασε όμορφες στιγμές μαζί με τους γιους της Νικήτα και Άρη και τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις και πάντα και οι δύο βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών τους. Έτσι τις ημέρες των γιορτών βρέθηκαν όλοι μαζί και απόλαυσαν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές.

Η γνωστή παρουσιάστρια τους τελευταίους μήνες συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του Ελλάδα έχεις Ταλέντο. Μετά τον τελικό του επιτυχημένου talent show έχει αναλάβει την παρουσίαση του Power of Love στον ΣΚΑΪ. Καθώς ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το 2019, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της για τη χρονιά που πέρασε και τη νέα που έρχεται.

Κάνοντας μια αναδρομή σε όλα όσα έζησε το 2018, η παρουσιάστρια σε ανάρτησή της στο instagram έγραψε: “Ένα τσακ πριν να λήξει, θες ησυχία και μοναξιά για να σκεφτείς όλα αυτά που έγιναν, όλοι αυτοί που έφυγαν, όλοι όσοι ήρθαν, πόσο άλλαξες, πόσο ωραία είναι όταν αφήνεσαι. Έτσι και για το 2019. Με εμπιστοσύνη, ενθουσιασμό κι αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΣΜΕ”.

Read More

And More