Μαρία Μπακοδήμου: Το ταξίδι στο Παρίσι και η συνάντηση με τον Νίκο Αλιάγα! [pics,vid]

Τα σχολεία ξεκίνησαν, τα αγόρια της: ο 17χρονος Νικήτας και ο 15χρονος Άρης επέστρεψαν στα θρανία και η Μαρία Μπακοδήμου άφησε για λίγο την Αθήνα και βρέθηκε στο Παρίσι μαζί με τον ξάδελφό της Νίκο Αλιάγα. Η γνωστή παρουσιάστρια και σχεδιάστρια, που αυτήν την περίοδο απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα έκανε μια μίνι απόδραση στην Πόλη του Φωτός και συναντήθηκε με τον αγαπημένο της ξάδελφο Νίκο Αλιάγα.

Μετά το ταξίδι στη Σαντορίνη και τις φετινές ανέμελες διακοπές με τους φίλους της, η Μαρία Μπακοδήμου ελεύθερη και ωραία βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα και χαλάρωσε με βόλτες στα Ιλίσια Παιδεία και χαλαρό καφέ με τον Νίκο Αλιάγα. Οι δυο τους μάλιστα ανέβασαν και video στα Instagram Stories με τον γνωστό παρουσιαστή να στέλνει την αγάπη του στους διαδικτυακούς φίλους της Μαρίας.

Η αλήθεια είναι πως την περσινή χρονιά η μαρία Μπακοδήμου αντιμετώπισε πολλές αλλαγές στη ζωή και την καθημερινότητά της. Σήμερα, όμως, έχει βρει τις ισορροπίες της και ξεκινά δημιουργικά τη νέα σεζόν με νέα σχέδια και πολύ κέφι.

Στην πόλη του φωτός σε λίγο έπιασε βροχή #paris #travel #marymary #marymaryshop #fashion #fashionblogger #fashiondesigner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις

Δες video από το Παρίσι:

Read More

And More