Μαρία Μπέη – Δημήτρης Μπέλλος: Αυτό είναι το πρώτο κοινό τους επαγγελματικό βήμα μετά το MasterChef!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του MasterChef, στους περισσότερους από τους παίκτες δόθηκαν πολλές ευκαιρίες για να κάνουν την καριέρα που πάντα επιθυμούσαν. Ο Γιώργος Κρικοριάν αποκάλυψε στη «Φωλιά των Κου Κου» τα επαγγελματικά σχέδια των εννέα καλύτερων παικτών.

Πρώτη η Ντέμη Γεωργίου, μετά το εστιατόριο της στο κέντρο της Αθήνας, λανσάρει τα δικά της vegan προϊόντα, ενώ του χρόνου ετοιμάζεται να ανοίξει εστιατόριο στα Κουφονήσια.

Ο Διονύσης Πρώιος και η Μάρλεν Γρυντάκη, ένωσαν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται στο μαγαζί του πρώτου που βρίσκεται στου Ψυρρή. Παράλληλα, ο Διονύσης έχει κάνει τη δική του σειρά με t-shirts.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης εντάχθηκε στη δισκογραφική εταιρεία Panik Entertainment Group. «Το πρώτο βήμα για να κάνεις κάτι καινούργιο είναι η απόφαση ότι δεν μένεις στάσιμος ποτέ. Μια καινούργια συνεργασία μόλις ξεκίνησε» είχε γράψει στα social media και εξήγησε πως η συνεργασία αυτή δεν θα αφορά τραγούδι, αλλά το management των δραστηριοτήτων του. Μάλιστα, ετοιμάζεται να κάνει εκπομπή στο YouTube.

Tο δημοφιλές ζευγάρι του MasterChef, ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη ετοιμάζονται να αναλάβουν την κουζίνα εστιατορίου στην Κηφισιά που θα ανοίξει τον Ιούλιο, ενώ ο Τζον ετοιμάζεται να αναλάβει την κουζίνα κάποιο εστιατορίου ενώ θα κάνει δική του εκπομπή στο YouTube.

Τον Σταυρή Γεωργίου διεκδικούν όχι ένα άλλα δύο κανάλια στην Κύπρο, με το ένα από τα δύο να του δίνει τη δική του εκπομπή μαγειρικής.

Ο μεγάλος νικητής του MasterChef, Σταύρος Βαρθαλίτης, έχει έτοιμη την κουζίνα στο κανάλι του στο YouTube, ωστόσο περισσότερα για την τηλεοπτική του πορεία θα μάθουμε σε λίγο καιρό μέσα από την τηλεόραση του STAR.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More